hadi ben kaçtım halk metrosuna ordan da halk otobüsüne binip eve gideyim
Hayır muhatap olamam o kadar samimi olamam
en merak ettiğim en çok gitmek istediğim ülkelerden biribrezilya -arjantin
offfff neyse buna da şükür düşüp düşüp bayılmam işe yaradı
Otobüse binmeden karışamıyo muyum
hadi ben kaçtım halk metrosuna ordan da halk otobüsüne binip eve gideyim
Dünürüm aşkolsun ya
Vapura bindim ama sayılmaz mı:86:Feribota bindim:86:
Halk seni görmek stiyor ama hayatımmm kırma vatandaşı
Bende uzak doğuyu merak ediyorumm gidip masaj yaptırmak istiyommm
Sen arada düşüp bayıl bak işe yarıyo demekki
Yok canım illaki binecen otobüseeee
Halk ekmeği unutmaaaaa
Sayılmaz vatandaşla yakınlaşman lazımhalk arasında tensel uyum deniyor bunaaa
Aaaaa hadi inşallah ablacım biz de seyrederiz siziBen de şu yemekteyize katılmayı çok istiyodum ama eşim izin vermedi:86:
tamam yoldanda halk ekmeği al halk pazarına gidelim seninle haftasonuda elif
Abla eşim çine gitti götürmedi beni sen 10 saat uçamazsın dedi bahaneye bak
Tensel uyum benim bildiğim eşler arasında olur ama:44:
Bakalım haber gelecekmiiiii istiyorum gitmeyiii ama olursa süper olurrrr yaaaaabir ara bende düşündüm yemekteyizi ama cinnettin olurum herhalde diye istemedimm k.validem filande dedi katılsana diyeeee yok didimmmmm
Bakalım haber gelecekmiiiii istiyorum gitmeyiii ama olursa süper olurrrr yaaaaabir ara bende düşündüm yemekteyizi ama cinnettin olurum herhalde diye istemedimm k.validem filande dedi katılsana diyeeee yok didimmmmm
Çok uzak orasıda yahu git git bitmez tansiyonun varya ömür ondan olabilir kıbrısa giderken bile kulaklarım mahvoluyor 1 saat içinde birde oraya gidilirse çok yükseğe çıkıyor uçak kızım bike mahvoluyor gelirken ..
Tensel uyummmm artık halk arasındada oluyor canımcımmm yani çokkkkk kalabalık otobüslerde yaniiii dolmuşkardada fordçuluk deniyorrrr buna:78:
Çok uzak orasıda yahu git git bitmez tansiyonun varya ömür ondan olabilir kıbrısa giderken bile kulaklarım mahvoluyor 1 saat içinde birde oraya gidilirse çok yükseğe çıkıyor uçak kızım bike mahvoluyor gelirken ..
Tensel uyummmm artık halk arasındada oluyor canımcımmm yani çokkkkk kalabalık otobüslerde yaniiii dolmuşkardada fordçuluk deniyorrrr buna:78:
Abla o zaman tansiyonum yoktu ki olimpiyatlar vardı ya 2008 oraya gitmişti..
ayyy ömüür o kadar saat uçakta havada ayyyyyyyy aklımı kaçırırım yada direk ölürüm
Çok rahatmış canım ya bi şey anlaşılmıyomuş ya da benimki alışkın ondan ona öyle geliyo bilmiyorum
küçükken istanbula anneanneme giderdik çocuğumya oyun gibi gelirdi hiç aklıma bişey gelmezdi ama sonradan bi korku oldu bende son gidişimde farkında bile değilim avuçlarımı ne kadar sıktıysam tırnaklarım batmış kan oturmuştu indiğimde eşim karşıladı nasıl korkmuş sapsarıymışım nerdeyse hastanelik olcaktım biraz daha havada kalsam :18::18::18:
benim kızlkardeşimde bi ara başvurmuştu elemelere çağırdılar ama gitmemişti handan abla oraya inşallah ararlar izleriz sizi
Ben katılsam kavga da edemem ordakilerle..Abla senin yemeğine bahane bulsalar kafalarına geçiriverirsin heralde:86:Benimde kocam müdahele eder siz benim karımın yemeklerini nasıl beğenmezsiniz diye
Abla o zaman tansiyonum yoktu ki olimpiyatlar vardı ya 2008 oraya gitmişti..
ayyy ömüür o kadar saat uçakta havada ayyyyyyyy aklımı kaçırırım yada direk ölürüm
Çok rahatmış canım ya bi şey anlaşılmıyomuş ya da benimki alışkın ondan ona öyle geliyo bilmiyorum
Eşimle ilk belçikaya uçtum geçen sene kalkarken ve inerken kötü oluyo:18: Bi de ilk önce ingilizce konuşuyolar eşime diyorum ne diyolar düşüyo muyuz:18:
İnşallah ararlar canım ya artık bende ünlü olurum kk da
Ben ederim kavgamı hatta kızımla arkadaşı konuşurken benşmki demişki annem kızarsa alır çorbayı kafasına boşaltır demişvalla seninki yaparrr hatta döver bileeee
halk arasın akarışmak böle oluyor işteeeee
Doğru götürebilirmiş aslında senide ne güzel olurdu
Uzun yol zor beeeee k.biradeede çine filan gidip geliyor haşat olmuş halde geliyor bide ben sigara içiyommm düşün krize girippp uçağı indiriyormuşumm
Ama alışkın olanlar için kolay gelir tabi ben gitsem cinnettin olurum uçakta tuttururum cgara içecem diyeee
ayyyy ömürrr alemsin vallla
Kızlar ben kaçtım mutfak benii beklerrrrrr yemek yapmam lazımmm iyi akşamlar görüşürüzzz byyyy
Kızlar ben kaçtım mutfak benii beklerrrrrr yemek yapmam lazımmm iyi akşamlar görüşürüzzz byyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?