Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

dün çocuklar duymasının tekrarını izliyoduk

haluk'a diyolar uzun yaşamın sırrı hareketli bir yaşamdır ,spor yap falan diye

haluk da diyo en uzun yaşayan canlı hangisidir . kaplumbağa

yavaş hareket eden uzun yaşar

eşime dedim ben çok uzun yaşıcam

Ben çok uzun yaşayacağımı sanmıyorum:18:

Dünürüm ya yaprak bebekle ilgili bi şey deseydi test falan filan gibi

shift tuşu takılıyodu ,bikaç kere üstüste bastım meğer 5 kere basınca yapışkan tuşlar diye bişey çıkıyomuş

iptal de olmadı harfler ve sayılar dışında hiçbir tuşu kullanamadım klavyede

neyse yeniden başlattım düzeldi

keşke hayatta da bazı şeyleri yeniden başlatabilsek

KeşkeYapabileceğim bi sürü şey o zaman

Eşimin kuzeninin oğlunun yaş günü var yarın..Bakalım benimki gönderecek mi Bi de kız diyo ki sabah gelsende çocukla ilgilensen bende bi şeyler yapsam..Öğleden sonra gelirsem şükret dedim..

bende çok dikkatsizim herşeyi de unutuyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum

çok güçlü bir hafızam olsun isterdim okuduğum gördüğüm izlediğim duyduğum herşeyi hatırlıyabileyim

Ama en azından seninki bi şey unuttun mu bağırmıyodur..Benimki bi de çok sinirleniyo..O sinirlenince ben daha çok unutuyorum

Eşimin kuzeninin oğlunun yaş günü var yarın..Bakalım benimki gönderecek mi Bi de kız diyo ki sabah gelsende çocukla ilgilensen bende bi şeyler yapsam..Öğleden sonra gelirsem şükret dedim..

uzak mı oturuyo? söylemedin mi eşine? yardıma çağırdı dersin işte

uzak mı oturuyo? söylemedin mi eşine? yardıma çağırdı dersin işte

Çok uzak değil ama arabayla gitmem lazım..Arabayla 10 dk falan sürer..Öyle diycem yardıma çağırdı diycem de güvenemiyorum ki bakalım napcak..Söylerim şimdi bi ara..

Çok uzak değil ama arabayla gitmem lazım..Arabayla 10 dk falan sürer..Öyle diycem yardıma çağırdı diycem de güvenemiyorum ki bakalım napcak..Söylerim şimdi bi ara..

cts kemeraltına gittik dedim ya hiç aklıma gelmedi eşime haber vermek

annemler ordan geçmişler söylemişler gidicez ,elif de gelicek diye

annem diyo söyledin mi eşine ? yoo dedim aklıma gelmedi

senin yerinde kendimi düşünemiyorum

düşüne düşüne kendini daha çok hasta ediyosun

Ay ben söylemeden bi yere gidicem var ya düşünmek bile istemiyorum

Seninki bi şey demiyo onun için söylemeden gidersin aklına bile gelmez..Ama haberim olcak derse naparsın mecburen söylersin..

Ben şimdi yarın haber vermeden gitsem daha çok hasta eder beni..En azından böyle göndermezse gitmiyorum olayda çıkmıyo..

Ya bilmiyorum ben nerde hata yaptığımı bilmiyorum..

ya tek başıma bir yere giderken illaki haber veriyorum tabi ama izin alma olayını anlayamıyorum senin eşinin

sanki 15 yaşındaki çocuk gibi git ya da gitme diye izin veriyo ,bi de saat sınırlaması koyuyor

ya tek başıma bir yere giderken illaki haber veriyorum tabi ama izin alma olayını anlayamıyorum senin eşinin

sanki 15 yaşındaki çocuk gibi git ya da gitme diye izin veriyo ,bi de saat sınırlaması koyuyor

Evet öyle yapıyo ben ne yapıyorumda bana güvenmiyo anlamıyorum:85:Şimdi de bahanesi hastalık oldu..:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…