• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ıslatmadan yapıca ölçüsü nasıl oluyo bire ikimi kızlar yine bire bir buçukmu :44:

Göz kararı yapıyom ben pirincin üztünü örtecek kadar soğuk su ilave ediyorum

Benimki de geliyomuş:18::82::84::96:

Gözün aydınnnn mı desemmm bilemedimmm :27:

Ne kadar sevinmişim geliyo diye:60::60::60:

Özledin dimi kocanııı :69:

sülümanım dersem kocama napar sence abla :60: :60: :60:

kendimi hürrem hissettim biran derim :60: :60:

Bişey demezz bee bende diyommmm oda bana handan sultanım diyoooooo :60: :60:

hadi bakalım karşılayın sülümanlarınızı benim daha gelmez 8 gibi anca bende süsleneyim azcık utandım ortalamayı bayaa düşürmüşüm :37: :60::60:

Rujumu sürdüm eyelinerimi çektimmm bekliyom bendeeeee sırada parfümğm varrrr :12:

Göz kararı yapıyom ben pirincin üztünü örtecek kadar soğuk su ilave ediyorum

Gözün aydınnnn mı desemmm bilemedimmm :27:

Özledin dimi kocanııı :69:

Bişey demezz bee bende diyommmm oda bana handan sultanım diyoooooo :60: :60:

Rujumu sürdüm eyelinerimi çektimmm bekliyom bendeeeee sırada parfümğm varrrr :12:

Çok özledim abla :69:Sabahtan beri görmüyorum:27:

Testi gördüğünden beri sinirleri tepesinde yine yatıştırmaya çalışıyorum olmuyo:86:

ruj sürmek eyeliner sürmek eşi böyle beklemek o neeeee zavallımı hep eşofmanla karşılıyorum hiç anneme çekmemişimmm

Çok özledim abla :69:Sabahtan beri görmüyorum:27:

Testi gördüğünden beri sinirleri tepesinde yine yatıştırmaya çalışıyorum olmuyo:86:

Gelince hemen boynuna sarıl bariiiiii :27: çok özledim seni ayaklarına yat :81:

Selammmm komşucunnn :3:

ruj sürmek eyeliner sürmek eşi böyle beklemek o neeeee zavallımı hep eşofmanla karşılıyorum hiç anneme çekmemişimmm

Yıllardır bölee bizde adam da seviyor süsü püsü görmeyince de hayrola diyoooo bende seviyommmm ama yaaaaaa :66: :66:

Sohbete doyum olmuyor ama ben kaçıuommmm kızlarrrr mutfakta işlerim varrrr :58: :58: ben yokken azmayın sakın ha ona göreeeeee fururum hepiniziii :78: :60: :60:

Gelince hemen boynuna sarıl bariiiiii :27: çok özledim seni ayaklarına yat :81:

Selammmm komşucunnn :3:

Yıllardır bölee bizde adam da seviyor süsü püsü görmeyince de hayrola diyoooo bende seviyommmm ama yaaaaaa :66: :66:

Hayrola der abla:27:Durup dururken sarılcam:27:Ama yatıştırmak için iyi olur:9:

Sohbete doyum olmuyor ama ben kaçıuommmm kızlarrrr mutfakta işlerim varrrr :58: :58: ben yokken azmayın sakın ha ona göreeeeee fururum hepiniziii :78: :60: :60:

Tamam abla görüşürüz:58::58:

Azıtmaya ara verelim sonra devam ederiz sensiz olmaz:1:

Back
X