Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben de benimki de değil

hb canım nbr

yok hayırdır noldu
[/QUOTE]

akbanktan benim kredi kartı bide kredi borcum vardı borçlarımı kapattım tamamen ama kızlar borcum olmadığına dair bi belge almama gerek varmı varsa nerden nasıl alcam :44::44::44:

görüşürüz yaprak :80::80::80:

Siz bana anlatcaksınız çünkü benimki maç seyreder

öteki tvde seyretsene

akbanktan benim kredi kartı bide kredi borcum vardı borçlarımı kapattım tamamen ama kızlar borcum olmadığına dair bi belge almama gerek varmı varsa nerden nasıl alcam :44::44::44:

alsan iyi olur canım sonradan sorun çıkabiliyo bazen elinde belgen olsun ,şubeden alabilirsin

neden alamadın ? çizmeleri de mi almadın?

Benimkinin yüzünden kış bitmişmiş bot yerine başka ayakkabı alcakmışım yada üstüme başıma alcak mışım yada tek taş al seçimini yap dedi sendeki tektaşı değiştirelim dedi kafam karıştı sinirlendim almadım
Bu akşam düşünüp yarın alcakmışım topuklu sevmiyormuş birde

ben varım ,çamaşırları toplucam kendimi koltuktan kaldırmaya çalışıyorum

Bende çok yoruldum birazdan benimkinin karnı acıkır

Bizim mobilyalar kirli çıktı ya kaç aydır çağırıyoruz gelmiyorlar eşimde ödemedi bu akşam geldiler aldılar fabrika hatası diyoruz siz yapmışsınız diyorlar

Sinir oldum iilk geldiğinden beri öyle koltuklar kırmızı lekeler var götürdüler ama bakalım ne olacak sergilediği ürünü yollamış adam

benimki geç gelicek yemek istemiyorum dedi ,bende tavuk döner aldım yedim

değiştirirler o zaman gelip aldılarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…