• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bende çıkıyom arkadaşlar... tanıştığımıza memnun oldum :)) sohbet için de çok teşekkür ederim :)) kolay gelsin size :60: iyi gecelerrrrr :))

Günaydıııınnnnn:16:

Sabah eşim bana günaydın hürrem hatun dedi:60::60::60::60:

günaydın :3:

hürrem hatunun adamın aklını başından aldın demek ki :82: bağladın mı naptın gerçekten :60: :60:

anam bana üşüme diyosunuz adam benden beter :27:

gayet sıcaktı gece klima falan açmadan yattım ben eşimden önce

bir uyandım ki içerde sıcaktan nefes alınmıyo :53:

kapat şu klimayı çok sıcak diyorum ,diyo ki sıcaktan zarar gelmez :27:

günaydın :3:

hürrem hatunun adamın aklını başından aldın demek ki :82: bağladın mı naptın gerçekten :60: :60:

anam bana üşüme diyosunuz adam benden beter :27:

gayet sıcaktı gece klima falan açmadan yattım ben eşimden önce

bir uyandım ki içerde sıcaktan nefes alınmıyo :53:

kapat şu klimayı çok sıcak diyorum ,diyo ki sıcaktan zarar gelmez :27:

Bağlamadım ama almışım demek ki aklını başından:60::60::60:

Niye o kadar üşüyo ya bu sene de o kadar soğuk yok üşümekten halvetede giremiyo senin padişah:60::60::60:

Günaydın şekerlerrrrrr hayırlı sabahlarrrrr olsunnn :3: bugün fazla gelemem siteye k.validem gelecek :10: birazdan kahvaltıya dün kızım onda kaldı eşim alıp getirecek onları yarın sabahta kızım dönüyor okuluna yaaaaa :59: :59: tam alışıyorsun hoppppp tekrar gidiyorrrr fırsat bulursam gelirim tekrar valizi hazırlanacak dahaa

Bi baktırın kanına bence ben de geçen sene öyleydim bak şimdi her yerimden ateş çıkıyo:27:

gitmez ki doktora

o kadar da ateş çıkmasın istemem :27:

Günaydın şekerlerrrrrr hayırlı sabahlarrrrr olsunnn :3: bugün fazla gelemem siteye k.validem gelecek :10: birazdan kahvaltıya dün kızım onda kaldı eşim alıp getirecek onları yarın sabahta kızım dönüyor okuluna yaaaaa :59: :59: tam alışıyorsun hoppppp tekrar gidiyorrrr fırsat bulursam gelirim tekrar valizi hazırlanacak dahaa

günaydın ablacım afiyet olsun ,kolay gelsin ,şimdiden Allah kavuştursun

Günaydıııınnnn:38:

Allah kavuştursun abla

gitmez ki doktora

o kadar da ateş çıkmasın istemem :27:

günaydın ablacım afiyet olsun ,kolay gelsin ,şimdiden Allah kavuştursun

O kadar kan hapı kan iğnesi bi kavanoz pekmez yedim normaldir ateş çıkması:27:

hadi gezelim :97: denize karşı alalım kahvelerimizi :7:

sohbet edelim ,dertleşelim ,gülelim eğlenelim ,soyutlayalım kendimizi hayatta bir süreliğine :97:

Seni hidiv kasrına götüreyim gel manzarası güzel orda yemeğimizi yer kahvelerimizi içer kocalarımızı çekiştiririz:1:

Şunu yapamıyorum işte arkadaşlarımla izin vermiyo eşim..:31:

Back
X