Sağol canım sana da
sabah erken gitcek olmaz![]()
Tabi yaparız seni de alıştırcaz merak etme![]()
Benim işimi geçe bırakmam dermişim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım sana da
sabah erken gitcek olmaz![]()
Tabi yaparız seni de alıştırcaz merak etme![]()
bende kaçıyorum uykum geldi![]()
Hadi gidiyorum ben:79:
Benim işimi geçe bırakmam dermişim![]()
bende kaçıyorum uykum geldi![]()
Hadi gidiyorum ben:79:
bende çıkıyom arkadaşlar... tanıştığımıza memnun oldum :)) sohbet için de çok teşekkür ederim :)) kolay gelsin sizeiyi gecelerrrrr :))
günaydın
hürrem hatunun adamın aklını başından aldın demek ki :82: bağladın mı naptın gerçekten![]()
anam bana üşüme diyosunuz adam benden beter
gayet sıcaktı gece klima falan açmadan yattım ben eşimden önce
bir uyandım ki içerde sıcaktan nefes alınmıyo
kapat şu klimayı çok sıcak diyorum ,diyo ki sıcaktan zarar gelmez![]()
Bağlamadım ama almışım demek ki aklını başından
Niye o kadar üşüyo ya bu sene de o kadar soğuk yok üşümekten halvetede giremiyo senin padişah![]()
ne bileyim kanın çekilmiş senin diyorum artıkadam donuyo ya
pekmez mi yedirsem kansız mıdır nedir![]()
Bi baktırın kanına bence ben de geçen sene öyleydim bak şimdi her yerimden ateş çıkıyo![]()
Günaydın şekerlerrrrrr hayırlı sabahlarrrrr olsunnnbugün fazla gelemem siteye k.validem gelecek
birazdan kahvaltıya dün kızım onda kaldı eşim alıp getirecek onları yarın sabahta kızım dönüyor okuluna yaaaaa
![]()
tam alışıyorsun hoppppp tekrar gidiyorrrr fırsat bulursam gelirim tekrar valizi hazırlanacak dahaa
Günaydın şekerlerrrrrr hayırlı sabahlarrrrr olsunnnbugün fazla gelemem siteye k.validem gelecek
birazdan kahvaltıya dün kızım onda kaldı eşim alıp getirecek onları yarın sabahta kızım dönüyor okuluna yaaaaa
![]()
tam alışıyorsun hoppppp tekrar gidiyorrrr fırsat bulursam gelirim tekrar valizi hazırlanacak dahaa
gitmez ki doktora
o kadar da ateş çıkmasın istemem
günaydın ablacım afiyet olsun ,kolay gelsin ,şimdiden Allah kavuştursun
canım sıkılıyo hiç çalışasım yok :84::84::84:
Hadi seninle buluşalım bugün gezelim biraz![]()
hadi gezelim :97: denize karşı alalım kahvelerimizi
sohbet edelim ,dertleşelim ,gülelim eğlenelim ,soyutlayalım kendimizi hayatta bir süreliğine :97: