• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hadi ya o daha kötü tabi benimki altımda oturuyor da:31:

ben kısaca kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım 10 aylık evliyim . Kaynanamla oturuyorum . Evliliğimin 4. Ayında 40 günlük yatılı misafir geldi 2 kişi hemde erkek bu 40 gün zarfında arada eşimin abisi ve çocukları 3 kere geldi 5 er gün kaldılar her gelmelerinde . Evliliğimin ilk zamanlarını zehir ettiler . Kaynanam evliğimizin ilk haftası çıktı geldi eve istisnasız biz yatana kadar her akşam yanımızda oturdu bundan 2 ay öncesine kadar . Kaynanayla oturmak hiçte iyi bir fikir değilmiş ev ev üstüne olmuyormuş bunu öğrendim ve yanında bozulan bir sağlık ...

ben kısaca kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım 10 aylık evliyim . Kaynanamla oturuyorum . Evliliğimin 4. Ayında 40 günlük yatılı misafir geldi 2 kişi hemde erkek bu 40 gün zarfında arada eşimin abisi ve çocukları 3 kere geldi 5 er gün kaldılar her gelmelerinde . Evliliğimin ilk zamanlarını zehir ettiler . Kaynanam evliğimizin ilk haftası çıktı geldi eve istisnasız biz yatana kadar her akşam yanımızda oturdu bundan 2 ay öncesine kadar . Kaynanayla oturmak hiçte iyi bir fikir değilmiş ev ev üstüne olmuyormuş bunu öğrendim ve yanında bozulan bir sağlık ...

Yeni evlisin daha:61:

Evi ayırma şansınız yok mu:26:

Bunlar aslıyla ikisi zaten başka bi şey bilmiyo:27:

Aslıya diyorum ki sinemaya gittik naptınız sinemada diyo bi de böyle yapıyo:23: Allah allah ya napılır sinemada evimiz var bizim bula bula sinemayı mı bulduk:60::60:

SİNEMADA :60: :60: :60:

gençlik işte akılları fikirleri :94: :60: :60:

Bugünlerde hiç hanım hanımcık olmadığımı fark ettim habuki ne kadar usluyumdur:31::31::60:

evet ya hepimiz birbirimizi coşturduk :27:

:53:40 günlük mü:53:

Neden kabul ettin ki:97:

hoşgeldin aramıza...bu kaynana meselesi insanına göre değişiyor görmüş olacak kaynana olan kişi kendine yapılanı başkasına yapmayacak..benim kızkardeşim 2 sene oldu evleneli kayınvalidesiyle bir oturuyor kendisi çalışıyor üst kata daire yaptılar şimdi iç eşyaları kaldı alınacak ...mesela çalışıyor eve geldiğinde yemeği hazır sobası yanıyor çamaşırı yıkanıyor ev temizliği yapılıyor bunları yapanda kayınvalidesi..

yeni evlisin daha:61:

Evi ayırma şansınız yok mu:26:

eşim pek sıcak bakmıyor evi ayırmaya belki oda kendi açısından haklıdır annesini yanlız bırakmak istemiyor . Ama ben rahat değilim evi benimsemedim ve halada benimseyemiyorum . Ilk zamanlarda eşimle hep kavga ederdik annesi abisi ve ablası yüzünden . Bende kişiler ile ilgili fikirlerimiz farklı olabilir sen başka ben başka düşünüyor olabilirim 3. Kişiler yüzünden kavga edip bir birimizi kırmayalım dedim . Sağolsun oda beni anladı ve artık eskisi gibi değil .

Hoşgeldin yavrum:48:

Sen bıktın herhalde:60:Karar ver artık:60:
Hayır bıkmadım:60::60::60:
amonre ve eylülmüş dünürüm bi sor bakalım
Tamam sorayım
eşim pek sıcak bakmıyor evi ayırmaya belki oda kendi açısından haklıdır annesini yanlız bırakmak istemiyor . Ama ben rahat değilim evi benimsemedim ve halada benimseyemiyorum . Ilk zamanlarda eşimle hep kavga ederdik annesi abisi ve ablası yüzünden . Bende kişiler ile ilgili fikirlerimiz farklı olabilir sen başka ben başka düşünüyor olabilirim 3. Kişiler yüzünden kavga edip bir birimizi kırmayalım dedim . Sağolsun oda beni anladı ve artık eskisi gibi değil .

Annesini niye bırakmıyo ya hasta falan mı:26:

:53:40 günlük mü:53:

Neden kabul ettin ki:97:

benim fikrim hiç sorulmadıki . Herkes kendi çıkarlarını düşündü . Başkaları ne der diye düşünmekten beni düşünen olmadı . Benim eşim çok iyi niyetli yufka yüreklidir kimseye hayır diyemez. Başta en büyük hata eşimin . Ama kaynanamında buna müsede etmemesi gerekirdi . Ramazanda elime etek tutuşturup sahura kalkınca bunu giyersin diyeceğine gelen misafire benim evde genç gelinim var kız rahat edemiyor burda evin var onu aç orda otur demesini beklerdim ama kimsenin umrunda olmadım rahatsız olduğumu bile bile göz yumdu herkes duruma

benim fikrim hiç sorulmadıki . Herkes kendi çıkarlarını düşündü . Başkaları ne der diye düşünmekten beni düşünen olmadı . Benim eşim çok iyi niyetli yufka yüreklidir kimseye hayır diyemez. Başta en büyük hata eşimin . Ama kaynanamında buna müsede etmemesi gerekirdi . Ramazanda elime etek tutuşturup sahura kalkınca bunu giyersin diyeceğine gelen misafire benim evde genç gelinim var kız rahat edemiyor burda evin var onu aç orda otur demesini beklerdim ama kimsenin umrunda olmadım rahatsız olduğumu bile bile göz yumdu herkes duruma

Niye kabul ettin canım ya kaynanayla oturmayı :31: Düşüncesiz insanlar işte

Sen tavrını koymalısın bence ne kadar susarsan o kadr tepene binerler istemediğin şeyleri yapmak zorunda değilsin bence

Back
X