• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

iyiyim canım çarşambadan beri yoğundum valla okul antrenman derken yoğundu
polen yemeğe başladım kızlar balla beraber şu yumurtaları besleyeyim aşılama öncesi ateş ölçmeyi bıraktım incir alıp başlayacağım sonra meryem süresine başlıyorum

burçak doğurmuş bir can dahha geldii hoşgeldinn yaren güzel yüzün hiç acı görmesin hep gül hep mutlu ol hoşgeldin iyiki geldin
gözün aydın burçağım

güzel dileklerin için sağol canımmm hataya geldiğinde geleceğim sana inşallah

kızlar benım cıkmam lazım abım ıstıyor pcyı :gitme: öpüyorum hepınızı ıyı geceleropuyorumnanaktan

hepinizin yerine kokladım ayrı ayrı çok cadı kızım çok gündüz yatıyor gecede uyutmuyo

yerim ben onu Şeniz

iyiyim canım çarşambadan beri yoğundum valla okul antrenman derken yoğundu
polen yemeğe başladım kızlar balla beraber şu yumurtaları besleyeyim aşılama öncesi ateş ölçmeyi bıraktım incir alıp başlayacağım sonra meryem süresine başlıyorum
burçak doğurmuş bir can dahha geldii hoşgeldinn yaren güzel yüzün hiç acı görmesin hep gül hep mutlu ol hoşgeldin iyiki geldin
gözün aydın burçağım güzel dileklerin için sağol canımmm hataya geldiğinde geleceğim sana inşallah

inşallah sonucunu alırsın önümüzdeki ay emelişkom

kızlar benım cıkmam lazım abım ıstıyor pcyı :gitme: öpüyorum hepınızı ıyı geceleropuyorumnanaktan

görüşürüz canım Şeniz

güle güle gülşahçımmmmmm
ömürcüm nasılsın bakimm şekil yapmışsın profile nasıl yaptınn

Renkler vardı seçtimkaydirigubbakcemile3

Pembe biraz cart olmuş amakaydirigubbakcemile3

Biz de seni özledik emel..

Geçmişi okuyamadın heralde..Eşinden alsa ya 1 saatliğine pc yi diye dedikodunu yaptıkzemuszemus

okudum tam alıyorum hadi film izleyelim hadi kahve içelim çay içelim falan diyor
bide pc bozarım diye korkuyor ondan vermiyor elektronik aletler nedense ben de bozuluyor

Hiç değişik bi şey yok emelcim ya...

Hava kötü burda yağmur fırtına gökgürültüsü şimşek gece kara döncekmiş yani ne ararsan var..

Back
X