Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

2 hafta mı geçtiakannehir

Çok olmuş be derinakannehir
evet ömür yaa yalnız bütün belirtilr adet belirtisii :1shok:göğüslerimm çok ağrıyorr sivilcelerim çıktı geçti yumurtalıklarım sancıyorr bana ne oluyoo anlamadımm leennn menapoza mı giriyorummm yokksaaaaaa!!!!delikafadulden

Menapoza girince öyle olmazki derin..

Bebek olunca öyle olur:jeyyar:

Hep hamileler diyo ya adet belirtilerim vardı diye..Sen bence test al bize de hemen haber verdelikafadulden

Hep hamileler diyo ya adet belirtilerim vardı diye..Sen bence test al bize de hemen haber verdelikafadulden
AYY EVE UZAKK BİR YERDEN ALMAM LAZIMM TESTİİ YOKSAA HOCANIN KARISII HAMİLEE DİYEEE HERKESS ÖĞRENİRR BURDAA!!!laelaelaelaelae
akşama eşim getirsinn söyliyeyimm...

Küçük yerde bu dert var dimi..Hemen seni herkes hamile sanar şimdidelikafadulden

Eşin alır mı ben eşime desem hayatta almaz test:roflol:

Küçük yerde bu dert var dimi..Hemen seni herkes hamile sanar şimdidelikafadulden

Eşin alır mı ben eşime desem hayatta almaz test:roflol:
evet ömürr eczane markett herkes tanıyoo burda bizi..benneyaptımki
alcakk tabi ömürr onun yüzündenn alıyozzz testiii!!!:dilcikar:

Hadi bakalım akşam yapta bize de haber ver merakta bırakma...

yok gitmedi ya o gittikçe çaktırmadan giriyorum kaydirigubbakcemile3

derinnn 2 haftadır nasıl sabrettin akannehir

kolayy gelsinn ömür!
eliff dikkat ediyoruzz çocuk için uğraşmadık hiçç o yüzden hamile olabileceğimi düşünmüyorumm ondan sabrettimm ama belli de olmuyo ya bu işlerrr....

Derincim eşin mi korunuyo:kedi:

Böyle durumlarda daha çok risk var ya onun için sordum..

evet ömürcüğüm eşim korunuyoo ilacın yan etkileri var diye bende eşim de kullanmamı istemedii!!:1no2:

O zaman olma ihtimali yüksek..Emele kardeş geliyo olabilirdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…