kendini fazla yorma ablacım.yok canım sen gençlere taş çıkartırsın maşallah Şeniz biz izmir bornovadaydık ablacım ama şimdi taşındık şu an düzcede oturuyoruz.siz nerde kalmıştınız?izmir gerçekten çok güzel bir şehir
yorulmamak mümkün mü canım herşey bana bakıyor tabi ..
biz hataydaydık canım şimdi istanbuldayız 3 senedir eşim emekli oldu buraya yerleştik işte
izmirden sonra zor olmuştur ama şehir değiştirmek ama alıştıysan sorun olmaz
istanbulda çok güzel bir şehir hem bizede yakınsınız ne güzelzemuszemusevet izmirden sonra buraya alşmak çok zor oldu ablam ama zaten babam buralı çocukluğum falan burda geçti depremden sonra taşındık biz izmire.senin eşin asker heralde ablacım asker eşleri topiğinde görmüştüm seni çünkü
evet yakınız canım mutlaka zor olmuştur alışmak düzce depremini bende yaşadım evet canım asker emeklisi eşim çalışıyor şu anda yoksa evde kalsa zor olur asker eşleri topiğine gel sende çok keyifli sohbetler olyor orada
allah bidaha göstemesin kimseye ablacım gerçekten çok kötüydü siz depremde nerdeydiniz ablam?bide insan çalışmaya alışınca emekli olduğunda evde oturunca kendine başka uğraşlar bulmaya çalışıyor sanırım.mesela bozulan elektrikli eşyaları falan tamir etmek gibi yada herşeye karışmak gibi kaydirigubbakcemile3o yüzden eşinin çalışması senin için iyi oluyordur bayağıkaydirigubbakcemile3sen varken uğrarım ablam ben çekiniyorum şimdi bir seni bide ebruyu tanıyorum o topiktenkaydirigubbakcemile5
evet ya bizde istanbuldaydık o zaman çok kötüydü gerçekten bide eşimde yoktu doğuda görevliydi bi tek kızımla ben vardım.
erkek evde oldumu zor bütün düzenin bozuluyor tabi ama alışmıştım gerçi karışma huyu yoktur allahtan eşimin .
sen gel uğra bak çok tatlı arkadaşlarımız var orada ebrucum zaten benim kızım gibi çok seviyorum ben onu
ay allahtan birşey olmamış size ablacım inşallah bidaha böyle büyük felaketler yaşamayız allah bağışlasın ablacım kızın kaç yaşında?tamam ablam şimdi yazarım bende birşeyler.Asker eşi değilim ama (gerçi olabilirimde yerimseniben )anne tarafımda çok asker olduğu için bende asker çocuğu sayılırımopuyorumnanaktan
Allah herkesi korusun bu durumlarda çok kötü gerçekten insanın ruh hali değişiyor resmen
Kızım 21 yaşına girecek canım tek çocuk yani kıbrısta üniversite okuyor 3. yılı orada
Hadi bakalım inşallah senide bekleriz artık
Bu arada teklifin için teşekkür ederim mutlu ettin beni canım opuyorumnanaktan
Ben kaçıyorum herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere sabah erken kalkacağım yoksa gitmezdim eşim hadi artık dio.....opuyorumnanaktan
burdayım tatlımmmmmmmm
agrım var biraz canım yemedim hiçbirşey ama sanırım yine ayaklarımı üşüttüm ben yaa midem bulanıp duruyor çünküakannehir
sen nasılsın canım ameliyat olup olmama konusunda karar verdinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?