Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş, en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar kızlar...:1hug:

sagol canım benım.inşallah hepimize güzellikler getırır yenı yıl koca ısteyenlere koca (hale ben gül)bebiş isteyenlere bebiş(elif emel ömür ayşe)diğer arkadaslarımada saglık mutluluk ve huzur getırsınnnnnn

Sana da mutlu yıllar görüşürüz gülşahcım..opuyorumnanaktan

canlarım yeni yıl hayalinizi getrsin neyi hayal ediyorsanız ne olsun istiyorsanız olsun
okuldan geldim duş alıp kuaföre gidicem sonra evde oturacağımmmm

Hastaydım ablacım ya..

Sen nasılsın? Ne yapıcaksınız bu akşam bi program var mı?

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın daha iyisindir umarım kendine dikkat et olurmu biz akşama bir arkadaşımızla orduevine gidiyoruz evde sevmiyorum ben ya kızda yok yanımızda sıkıcı oluyor çünkü ediyle büdü gibi oluyoz sonra

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın daha iyisindir umarım kendine dikkat et olurmu biz akşama bir arkadaşımızla orduevine gidiyoruz evde sevmiyorum ben ya kızda yok yanımızda sıkıcı oluyor çünkü ediyle büdü gibi oluyoz sonra

Şimdi daha iyiyim..Yeni yıla iyi giricem yani..Zaten yılbaşında ya dışarı çıkacaksın ya evde kalabalık olcaksın..İki kişi olmuyo..kaydirigubbakcemile3İyi eğlenceler ablacım..

Şimdi daha iyiyim..Yeni yıla iyi giricem yani..Zaten yılbaşında ya dışarı çıkacaksın ya evde kalabalık olcaksın..İki kişi olmuyo..kaydirigubbakcemile3İyi eğlenceler ablacım..

Neyse iyi olmana sevindim tatlım evet ya iki kişi olunca biri mutlaka uyuyor :mymeka: sağol canım benim inşallah güzel geçer bakalım

Back
X