Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

evii silip tozları alacağımmm kızlarrr görüşürüzz sonraa...opuyorumnanaktan

kolay gelsin derincim bende tembellik ettim süpürdüm sadece

pazara gitçektim hava değişti yağcak galiba

gülşaaaaaaaaahhhhhhhhhh nerdesin????

kolay gelsın derincim

hoşgeldin burçakcım yaren nasıl?

burdayım eliffffffffffffffffffffffff

hoşbulduk kızlar yaren hiç durmuyo ya sürekli emzir kucağında yatır beni diyiyo bazen yemek yemeye bile fırsat vermiyo ne zormuş bebek bakması siz nasılsınız

bende ıyıyım canım sagol.kız ben sana yanlışlıkla msj attım galiba siliyim derken göndere basmışım :kedi: yanlışlık oldu yanikaydirigubbakcemile3

hoşbulduk kızlar yaren hiç durmuyo ya sürekli emzir kucağında yatır beni diyiyo bazen yemek yemeye bile fırsat vermiyo ne zormuş bebek bakması siz nasılsınız

doğurcaklara duyrulur dıyorsun yanı canım kaydirigubbakcemile3 ben ıyıyım vallahı burçakcım sanada allah kolaylık versın canım biraz ele avuca gelene kadar zorlanıcaksın sanırım

hamile kalmak bi iş, hamileliği sürdürmek bi iş, doğurmak ayrı, bakmak ayrı bi iş akannehir akannehir

çok rahatım galiba ben böyle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende ıyıyım canım sagol.kız ben sana yanlışlıkla msj attım galiba siliyim derken göndere basmışım :kedi: yanlışlık oldu yanikaydirigubbakcemile3

bende diyorum bu ne kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…