Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

düzeltelim dünürüm

hele benimki yumurta sevmeyen biri için bu sayfa :bbo:

napıyosun dünürüm?

ıyiyim dünürüm sen napıyosun?

Yumurta var dimi orda bende sevmem:bbo:

Bize şöyle mercimek köftesi kısır resmi koyması lazım halenin..kaydirigubbakcemile3

Dünürüm fındığa çıngıraklı tasma aldım..Kırmızı..Evde koşturdukça şıngır şıngır ses çıkarıyo inek gibi:roflol:

İyiyim dünürüm sen napıyosun?

Yumurta var dimi orda bende sevmem:bbo:

Bize şöyle mercimek köftesi kısır resmi koyması lazım halenin..kaydirigubbakcemile3

olsa da yesek cokacimcoook cokacimcoook

Dünürüm fındığa çıngıraklı tasma aldım..Kırmızı..Evde koşturdukça şıngır şıngır ses çıkarıyo inek gibi:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

zavallı fındık şaşırmıştır bu ses de ne diye :roflol:

bizim kuşlarında üzerini örtmemiz gerekiyomuş çiftleşmeleri için

bunca zamandır ondan torun sahibi olamamışız utanıyomuş çocuklar :roflol:

:1shok:Öylemiymiş örtmek mi gerekiyomuş..Yapamıyolar demek ki:roflol:

:1shok:Öylemiymiş örtmek mi gerekiyomuş..Yapamıyolar demek ki:roflol:

öyleymiş dünürüm

yavrulasınlar diye arka tara tahtadan küçük bi kafes taktık oraya girsinler diye ama yok icraat yoktu kaydirigubbakcemile3

eşime dedim gece geç saate kaadr oturuyosun, çocuklar konsantre olamıyolar tv sesinden ve ışıktan :roflol: :roflol:

ıkisi de dişi ya da ikisi de erkek olmasın dünürüm..Onların cinsiyetleri biraz zor anlaşılıyo..Gagalarının üstünden mi ne anlaşılıyodu..

İkisi de dişi ya da ikisi de erkek olmasın dünürüm..Onların cinsiyetleri biraz zor anlaşılıyo..Gagalarının üstünden mi ne anlaşılıyodu..

yok dünürüm biri dişi biri erkek

gagalarından anlaşılıyomuş

bundan önce kaç tane kuş aldık, hiç biri yavrulayamadı

bizi örnek alıyolar galiba kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflolemek ki hayvanlar sahiplerinden örnek alıyolar:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…