• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sen bugün 1 de çıkıyosun dimi kocişinin yanına:jeyyar:

canlarım ben geldim sabah test yaptım negatif çıktı üstüne görme değil yanii kekik içiyorum şimdi aspirin alacaktım unuttum bak neyse çıkarken alayım ben
pembe var ya buraya gelen arkadaş hamile biliyor musunuz enfeksiyon diye gitti adetine 2 gün kala kanda çıktı ne güzel 2.ayında hamile kaldı
şubat tatilinden sonra yaptıracağım aşılamayı hayırlısı ilki tutmaz büyük olasılıkla
ev işine giriyoruz kızlar bakalım rabbim bize yardımcı olur temelden gireceğiz o yüzden daha uygun olacak fiyatı

depresifim ömür sabah ağladım eşim ne oluyor ya dünden beri ağlıyorsun. uyanmak istemiyorum yemek yemek konuşmak yürümek istemiyorum yorganın altına gireyim ağlayayım saatlerce .annemle konuştum ona da ağladım o da ağladı kötüyüm aslındaa

bir size anlatıyorum içimi kimseye anlatmadım anneme de sesini duydum ağladım dedim

Seni anlayabiliyorum emelcim ama toparlanmak zorundasın. Bak ben biraz o dönemleri aştım..Kendi kendimi tedavi ettim yani..Başka bi şeylerle oyalan..Üzme kendini bu kadar:teselli:

tedavi etmeliyim biliyorum aslında doğru dürüst adet olmadım ondan canım sıkıldı kesildi ömür ya bu ne şimdi kist var sanırım ondan öyle
hey gidi günler 8-9 gün adet oluyordum ya şimdi nerde 3 gün olunca seviniyorum artık o da yok yeter diye bağırasım var

Kürtajdan sonra oldu dimi..Bi türlü düzene giremedi..

evet canım kürtajdan sonra oldu bebeğimi kaybettim sağlığımı kaybettim
b aydoğacaktı ömür doğmasına 10 gün falan olacaktı içimi acıtan yakan kavuran düşüğnce artık unutmalı önüme bakmalıyım biliyorum ama içimin acısı dinmiyor be ömürr

Bu ay mı doğacaktımafoldumben

Kısmet değilmiş canım:teselli:

ınşallah bundan sonra sağlıklı olur

evet annesiyle aynı ayda doğacaktı meleğim doğamadı doğamadıııımafoldumben mafoldumben

Back
X