Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Çay dünürümün dediği gibi banyo yapmak için:roflol:

kaydirigubbakcemile3 koptum valla sekercimm banyoluk cay kaydirigubbakcemile3
bakin ne cikmissskaydirigubbakcemile2

Çay İçmeyin Sigara İçin! Tabii ki bu işin esprili tarafı. Burda savunduğumuz sizin çayı değil de sigarayı tercih etmenizi sağlamak değil. Bildiğiniz poşet çayı almışlar sigara kağıtlarının içine tütünün yerine koymuşlar ve bunları da bir güzel aynen sigara paketine koymuşlar. Ve işte size rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz bir paket dolusu çayı ortaya çıkarmışlar. Artık ihtiyacınız olan sadece sıcak su ve isteğe bağlı bir miktar şeker.

bugun daha ıyıyım halecım arada olur bana öyle

canim benim iyi olmana sevindim tatlim herkese arada olur her zaman ayni ruh halinde olamayizki sekercim ama devamlilik gosterirse iste yani slk slk olursa depresyon oluyo onunda tedavisi var ama bi cok yanetkide yasiosun ilacla birlikte bende istah ve unutkanlik cok yapti aama kismetse yavas yavas kurrtuluorum doktor azaltarak biraktirio canim

bugun daha ıyıyım halecım arada olur bana öyle

canim benim iyi olmana sevindim tatlim herkese arada olur her zaman ayni ruh halinde olamayizki sekercim ama devamlilik gosterirse iste yani slk slk olursa depresyon oluyo onunda tedavisi var ama bi cok yanetkide yasiosun ilacla birlikte bende istah ve unutkanlik cok yapti aama kismetse yavas yavas kurrtuluorum doktor azaltarak biraktirio canim

bide catal olsa super olurdu

mozayik keke bayilirim

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum kızlar görüşürüz iyi akşamlaropuyorumnanaktan

YEMEK DUASI – SOFRA DUASI – TAAM DUASI

Elhamdü lillah ( 2 Kere)
Elhamdü lillahillezii et`amenaa vesegaanee vecealenee minel müslimiyn.
Elhamdü lillehi rabbil alemiyn vessaleeti vesseleemü alaa seyyidinaa Muhammedin ve alaa eelihii ve sahbihii ecmaıyn.
Vagfu anne vagfirlenaa verhamnaa ente mevlanaa fensurnaa alel gavmil kefiriyn. ( 3 Kere )
Allahümme salli alaa seyyidinaa Muhammedin biadedi envaaırrızgı velfütüühaat yaa baasıtullezii yebsüturrizga limen yesaau bi gayri hisaab. Übsut aleynaa rizgan veesian min külli cihetin min hazeeini gaybike bigayri minneti mahluug bi mahzi fazlı keramike bigayri hisaab.
Yaa ekramel ekramiyn veya erhamerrahimiyn,
iftahilbaabe yaa Allah ( 3 Kere ) Yaa Allahu yaa kafii yaa fettaah yaa müfettih fettih bil hayr.
Allahümmegfir sahibe hezettaami vel eekiliyn.
Allahümmec al devletehüm daaimen evleedehüm aalimen saaliha velaa tüsallit aleyhim zalimen.
Allahümme zid velaatengus nıgmeten kesiyraten bihurmetil FATIHA…
NOT : Duadaki bazi harfler ikiser yazilmistir, bu o harfleri biraz uzatarak okumak anlamina gelir.
MANASI :
Hamd Allaha mahsustur. ( 3 kere )
Hamd bizi doyuran, sulayan, ve bizi müslümanlardan eyleyen Allaha mahsustur.Hamd alemlerin rabbi olan Allaha mahsustur. Salatu selam efendimiz Muhammed s.a.v. ile O´nun al ve ashabinin tamami üzerine olsun.
Bizi afv eyle , bizi magfiret eyle , bize rahmet eyle ( Allahim ). sen bizim mevlamizsin; kafir kavimler üzerine- galib gelmemiz icin – bize yardim eyle.( 3 kere )
Allahim rizkin ve fetihlerin her cesidinin adedi kadar, Efendimiz Muhammed Mustafa´ya s.a.v. rahmet eyle.
Ey istedigine rizki hesabsiz olarak yayan Rabbim! Mahlukata minnet ettirmeden, sadece kereminin fazliyla, kendi gayb hazinelerinden, her cihetten bizim üzerimize hesabsiz olarak rizk sac , ey ikram edicilerin en cömerdi ve ey merhamet edicilerin en merhametlisi.
Ya Allah ( hayra ait ) her kapiyi ac, ( 3 kere )
Ya Allah ya Kafi , ya Fettah , ya Müfettih ! Hayirli olarak ac ( hayirli fetihler nasib eyle )
Allahim bu yemegin sahibi ve yiyenleri magfiret buyur. Allahim onlarin devletlerini daim, evladlarini alim, salih eyle.
Onlar üzerine zalimleri musallat etme !
Allahim Fatiha suresinin sirri hürmetine, -bize- bir cok nimetler fazlalastir, noksanlastirma !
NOT: Yemeklerden sonra bu duá´ya devam edilen evde bereket kesilmez. Ve O ailenin cocuklari anne ve babasina asi olmazlar.

Son düzenleme:
Yok halecim dışarı çıkmadım mutfağa girdimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…