elif sen trafiğe cıkıcagın zaman haber versene bıze o günü tüm yurtta tatıl ilan edelim:roflol::roflol:
Düz de olsa ayağın frende olmalı dünürüm..Tabi diğer ayağında debriyajda
:lepi: :lepi: :lepi:
koymuşlar karanlık yere napalım :roflol: :roflol:
elif sen trafiğe cıkıcagın zaman haber versene bıze o günü tüm yurtta tatıl ilan edelim:roflol::roflol:
:lepi: :lepi: :lepi:
koymuşlar karanlık yere napalım :roflol: :roflol:
bana öyle demedi ama sonradan söyledi Çok üzgünüm çoook
ehliyetim var diye beni araba kullanıyo zannediyo naniknanik
ilk güzel kullandım da sonra başka yere gittik orda olmadı :umursamaz:
gülşahçım bilirsin evka 4'ü
Neyse zamanla kullana kullana alışılıyo..Ben de ilk zamanlar vites düşürmeleri yapamıyodum..Araba titriyodu..Sonrada duruyodu:roflol:
Tabi o zaman benim araba yok kocamın içi gidiyodu arabasına:roflol:
araba kullanmak ıcın cok guzel bır yer secmıssınız canım arabayı bosa alsaydınz yokus asagı bornovaya kadar gelırdınız benzın harcamadan:roflol::roflol:
araba benim :lepi:
alırım anahtarını :roflol: :roflol:
tam yeri di mi :roflol:
pazar yerini biliyo musun orda bilmem, biraz düz orası
bizim burdada yenı yol yapıldı yolun tam dönusunde bır tane ev kalmıs onu yıkamamıslar yolda tam ordan donuyor burdada gece fazla ısık yok yollarda gecen gece arabayla gelıyoruz bır tek o evın ısıgı yanıyor dedım babamlara o araba sımdı bende olsaydı sızı ne guzel kestırmeden yol devam edıyor dıye o evın ıcınden gecırırdım dedım :roflol::roflol::roflol:
bizim burdada yenı yol yapıldı yolun tam dönusunde bır tane ev kalmıs onu yıkamamıslar yolda tam ordan donuyor burdada gece fazla ısık yok yollarda gecen gece arabayla gelıyoruz bır tek o evın ısıgı yanıyor dedım babamlara o araba sımdı bende olsaydı sızı ne guzel kestırmeden yol devam edıyor dıye o evın ıcınden gecırırdım dedım :roflol::roflol::roflol:
araba benim :lepi:
alırım anahtarını :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:
tam yeri di mi :roflol:
pazar yerini biliyo musun orda bilmem, biraz düz orası
Dünürüm seninkinin adıda ceylan olsun kardeş gibiler ya :roflol:
Benim ceylanımda dün gece bembeyaz olmuştu kar yağmış üstüneopuyorumnanaktan
Dünürüm seninkinin adıda ceylan olsun kardeş gibiler ya :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?