Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Düz de olsa ayağın frende olmalı dünürüm..Tabi diğer ayağında debriyajda

bana öyle demedi ama sonradan söyledi Çok üzgünüm çoook

ehliyetim var diye beni araba kullanıyo zannediyo naniknanik

ilk güzel kullandım da sonra başka yere gittik orda olmadı :umursamaz:

gülşahçım bilirsin evka 4'ü

Neyse zamanla kullana kullana alışılıyo..Ben de ilk zamanlar vites düşürmeleri yapamıyodum..Araba titriyodu..Sonrada duruyodu:roflol:

Tabi o zaman benim araba yok kocamın içi gidiyodu arabasına:roflol:

araba kullanmak ıcın cok guzel bır yer secmıssınız canım arabayı bosa alsaydınz yokus asagı bornovaya kadar gelırdınız benzın harcamadan:roflol::roflol:

Neyse zamanla kullana kullana alışılıyo..Ben de ilk zamanlar vites düşürmeleri yapamıyodum..Araba titriyodu..Sonrada duruyodu:roflol:

Tabi o zaman benim araba yok kocamın içi gidiyodu arabasına:roflol:

araba benim :lepi:

alırım anahtarını :roflol: :roflol:

araba kullanmak ıcın cok guzel bır yer secmıssınız canım arabayı bosa alsaydınz yokus asagı bornovaya kadar gelırdınız benzın harcamadan:roflol::roflol:

tam yeri di mi :roflol:

pazar yerini biliyo musun orda bilmem, biraz düz orası

bizim burdada yenı yol yapıldı yolun tam dönusunde bır tane ev kalmıs onu yıkamamıslar yolda tam ordan donuyor burdada gece fazla ısık yok yollarda gecen gece arabayla gelıyoruz bır tek o evın ısıgı yanıyor dedım babamlara o araba sımdı bende olsaydı sızı ne guzel kestırmeden yol devam edıyor dıye o evın ıcınden gecırırdım dedım :roflol::roflol::roflol:

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Benim ceylanımda dün gece bembeyaz olmuştu kar yağmış üstüneopuyorumnanaktan

Dünürüm seninkinin adıda ceylan olsun kardeş gibiler ya :roflol:

Hafta sonu daha büyük bi kar fırtınası geliyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…