• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Gülşahcım bisküvili irmik tatlısını yaptım..Sulu oldu koyulaşmadı irmik eklemek zorunda kaldım..:sm_confused:

kız bende hiç oyle bırsey olmuyor senmı beceremedın acabakaydirigubbakcemile3devamlı karıstıracaksın onu hızlı hızlı göz göz oluyor ya eger o zamanda sulu olursa altını cok kısmadan devamlı karıstırmaya devam ederek pişir koyulasır hemen o ama basından hıc ayrılmakı dıbı tutmasınopuyorumnanaktan

Ya rab” deyince,rabbimizin ”buyur kulum ” diyerek cevap vermesi ,
”ben pişmanım bütün yapmış olduğum günahlardan” derken samimiyetle teslim olabilmek ve rabbim meleklerine:”şahit olun kulumu affettim” diye buyurması ne güzeldir…
nasuh tövbesi etmeyi ,tövbe kapısından geçmeyi cümlemize nasip eyle yarab..
Selam ve dua ile cumanız mubarek olsun

sagol ablacım sanada hayırlı cumalar

ben kaçtım kızlar akşam giremem heralde

öptüm sizi Allah'a emanet olun

görüşürüz elifcimopuyorumnanaktan

Gülşah senin verdiğin ölçülerde yaptım..

Kaynadı göz göz oldu ama sulu kaldı..Daha pişirsem dibi tutacak..

Bende 2 kaşık daha irmik koydum oldu..

hımmm benımkıde en basta sulu oluyor o zaman bende altını bıraz daha acıp cok hızlı karıstıyorum bır kac dakıka sonra koyulasıyor o zaman ama dıbını tutturmadan tabıkı.bır arkadasımda yapmıstı bunu oda sulu yaptı ben koyulastırdım benden baska kımse bunu beceremıyor galıbakaydirigubbakcemile3

Abla gelin hep beraber yiyelimcokacimcoook

Tadına hiç bakmadım nasıl oldu acabaeyvahedigeldismile

Abla gelin hep beraber yiyelimcokacimcoook

Tadına hiç bakmadım nasıl oldu acabaeyvahedigeldismile

kesın guzel olmustur nede olsa benım tarıfım:jeyyar:

bıde mısafırlerını kobay olarak kullanıcaktın allahtan kurtardılar canlarınıkaydirigubbakcemile3

Gülşah yarın teyzemler geliyo ya tatlıyı onlara yaptım kobay onlar kötüde olsa bi şey demezlerkaydirigubbakcemile3

Hafta sonu bende olmam heralde gülşahcım..Şimdi ayıp olur teyzemle eniştemin yanında

Gülşah yarın teyzemler geliyo ya tatlıyı onlara yaptım kobay onlar kötüde olsa bi şey demezlerkaydirigubbakcemile3

yine buldun yani deneticek birilerini kötü olsada güzel olmuş derler ama onlar yaa haksızlık varkaydirigubbakcemile3

Hafta sonu bende olmam heralde gülşahcım..Şimdi ayıp olur teyzemle eniştemin yanında

evet canım haklısın bende topiği beklerim artıkkaydirigubbakcemile5

Nereye gittin gülşah bak çok özlersin hafta sonu benibayanssulusmile

Back
X