Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben düğün için eşimin memleketine gittik ordan kayınvalidemlerin eine devam ettik haber veremedim size plan biz memlekete gidince değişti aklım sizde kaldı haber veremedim pc yok etrafta özlediniz dim ibir parçanız yokmuş gibi oldu dimi

emoşum gelmıs hoşgelmıs özledık kız senı bu arada insan gecmısı okumadıgını bu kadar bellı etmezkı:mymeka:bugun bıle senden bahsettık ömürle sanada gecmıs olsun canım allah kabul etsın dualarınıda

gülşah nasılsın canım yasinimde ana da dua ettim halye de
ömürcüm sana da dua ettim allahım kabul etsin

:roflol::roflol:

Ne güzel sormuş özlediniz dimi bi parçanız yokmuş gibi oldu dimi:roflol:

Aman okuma emel sonra okursun..Sen şimdi bi daldın mı çıkmazsın..

gülşah nasılsın canım yasinimde ana da dua ettim halye de
ömürcüm sana da dua ettim allahım kabul etsin

kötuyum canım yaa mıdem agrıyor bulanıyor ıkı gundur bır garıbım baktım sız doguramıyorsunuz sızın yerınıze ben yapıcam bu gıdısle:roflol::roflol:allah razı olsun bıtanem allah kabul etsın butun dualarını

tamam sizemuszemuszi bulmuşum bırakır mıyım nasıl kıpır kıpır oldu içim çok özledim

geçmiş olsun canım
valla bu gidişle sen kocayı bulup hemen bebiş yaparsın:roflol::roflol:

Bi arkadaşım var kızlar 31 yaşında nişanı varmış..Yazında evlenicekmiş..Çok ani oldu şaşırdım..:1shok:

Şimdi o çocukta yapar:roflol:

hayırlı olsun arkadaşına
eee yaşı var ben gibi yapsın otursun işte ne güzel beklemesin hiçç

Evet emelcim 78 doğumlu..Görücü usulü olmuş..Çok ani oldu..Msn de söyledi hala şaşkınım..Niye şaşırdım hiç beklemiyodum ondan galiba:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…