Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

canım arkadaşlarım bugün test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı adetim geçeli 1 gün olddu 9 gibi kan testi yaptıracağım umarım sonuç iyidir

eşime daha söylemedim hele kan testiyle bir kesinleşsin sonra 14 şubatta söyleyeceğim

emelişkommmmmmmmmmmmmm sayfayı açtım ve yazını gördüm poğaça boğazımda kalıyodu kaydirigubbakcemile3

ağlıcam şimdi canım benim ya inşallah rabbim tamamına erdirsin bu kez

daha dün akşam demedim mi sana aşılamaya gerek kalmadan hamile kalcaksın diye

yanında olsam keşke de kutlasam seni

çooooooooook mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmm

canım kocamın bile haberi yok ilk size söyledim az sonra hastaneye gideceğim çok dua ettim hem kendime hem sizlere rabbim umarım cevapsız bırakmaz
beni korkutan lekelenme yaşıyorum açık kahverengi lekelenme var

hiç korkma güzelim hadi git hastaneye de güzel haberi ver bize de

kız 14 şubata kadar nasıl sabretçen ?

inan var ya öyle bir ifade var ki yüzümde şuan beni gören bu deli mi kendi kendine gülüyo der

o kadar çok sevindim ki anlatamam ya

canım arkadaşım bunu sizden başkasıyla paylaşmaya cesaretim yok zaten kocamın gitmesini bekledim hemen yazdım
valla ben de bilmiyorum ilkinde süpriz hayali vardı bari onu yapayımm ona canım ben ağladığımda nasıl üzüldüüüü

Ayyyyy emelişkom heyecanlandırdın beni delikafadulden

ınşallah güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:

Dünürüm nerdesin ya beraber heyecanlansaydık:roflol:

hoşgeldin dünürüm

biz sakin olalım en iyisi beraber heyecanlanırsak kızı doğurturuz bile
:roflol:

Dünürüm bende kuaföre gitcem...Ben gidene kadar belli olmaz şimdi meraktan çatlıycam orda..Bana mesaj atar mısın haber gelince..Burda olursam gerek kalmazda ama kesin akşam üstü alır sonucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…