• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

SEVAL&

hoşgeldın derincim burdada yagmurlu bır hava var dısarı bakmamaya calısıyorum vallahı bende içim daralıyor

hoşbulduk gülşahcığımopuyorumnanaktan
sen doktora gittin mi?
sonuçlar nasıl?
dışarı çıkıp gezmek istiyordum bugün ama olmadı!

gittim canım çarşamba gunu.vallahı doktor braz patavatsız cıktı öldurdu korkudan benı muayne ettı ultrason ve ıdrar tahlılı ıstedı bende ne olablır dıye sordum onu bekleyene kadar hay sormaz olaydım kadın kum tas lenf kanserı olabılır demezmı öluyordum az daha korkudan.ultrasonu bekleyene kadar öldum yanı allaha sukur temız cıktı kolıt ve stresen olmus.strese gırme uzulme kafana bırsey takma falan dedı agrı kesıcı verdı canım

vallahı sorma canım yaa az kaldı gıdıyordum öbür tarafa korkudan.sagol canım benım sen neler yapıyorsun?emoşun sesı cıkmıyor galıbakaydirigubbakcemile3

valla havadan mıdır bilmem bir de adet dönemim yaklaşıyoo çok tahammülsüzüm!:a015:
emele de kızıyorum sonra pişman oluyorum sonra:çok üzgünüm: teyzem de aynı şekilde davranıyo yatıştıracağı yerde çocuk manyak olcakk yaa bişeyler yapmam lazım!
bu arada bir yere başvumuştum iş için salı görüşmeye çağırıyolar hiç beklemiyordummm!

Back
X