- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallaa anlayamıyorum kendimi de bazen elifciğim olabilir en çok da emele kötü örnek oluyorum diye üzülüyorumm!:çok üzgünüm:havalardan mı acaba derincim bende çok fenayım buaralar
durup dururken ağlıyorum ağlıyorum evde
iş hayırlısıysa olur inşallah
hadi gözünüz aydınnnn!slm kızlar yarenim doğdu dün sabah beklemedi kızım bizde yeni hastaneden çıktık kızım evlilik yıldönümüzde bize süpriz yaptı 3 kilo 51 cm çirkin bişey
slm kızlar yarenim doğdu dün sabah beklemedi kızım bizde yeni hastaneden çıktık kızım evlilik yıldönümüzde bize süpriz yaptı 3 kilo 51 cm çirkin bişey
slm kızlar yarenim doğdu dün sabah beklemedi kızım bizde yeni hastaneden çıktık kızım evlilik yıldönümüzde bize süpriz yaptı 3 kilo 51 cm çirkin bişey
valla havadan mıdır bilmem bir de adet dönemim yaklaşıyoo çok tahammülsüzüm!:a015:
emele de kızıyorum sonra pişman oluyorum sonra:çok üzgünüm: teyzem de aynı şekilde davranıyo yatıştıracağı yerde çocuk manyak olcakk yaa bişeyler yapmam lazım!
bu arada bir yere başvumuştum iş için salı görüşmeye çağırıyolar hiç beklemiyordummm!
hoşgeldın halecım ohhh ıyı yapmıssın sıcak sıcak içimiz ısınsınkaydirigubbakcemile5
iyi olmaya çalısıyorum işte halecım bugun yıne oldu ilaç falan aldım işte havada kapalı insanın içi daralıyor
hayırlıysa alsınlarr değilse benden uzak olsunnnn!!!:Saruboceq:inşallah işe alınırsın derincim senin içinde çok iyi olurkaydirigubbakcemile5