• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

anaaam sosis diye delirmiştim yedim rahatladım :roflol:

dün gece kocişe yapmıştım dayanamadım 2 tane bende yedim

dün geceden beri aklımda sosis vardı

sevmem normalde yemem aslında

aşeriyorum :roflol: :roflol:

anaaam sosis diye delirmiştim yedim rahatladım :roflol:

dün gece kocişe yapmıştım dayanamadım 2 tane bende yedim

dün geceden beri aklımda sosis vardı

sevmem normalde yemem aslında

aşeriyorum :roflol: :roflol:

afyet olsun elifcim canın cekmıstır belkı kokunca.aşmı erıyorsun sahıden kız :roflol::roflol:

Afiyet olsun dünürümopuyorumnanaktan

Aşeriyomuşsundelikafadulden

çeyizi ben hazırlıcam sahi

sen bebek eşyalarına başla yavaştan kaydirigubbakcemile3

odayı beğeneyim ben sana gösteririm :roflol:

: yüzsüz kaynana smileyi : :roflol:

Burda hava bi acayip karardı bugün ışık açık oturduk düşünün yani gece gibi oldu..

Belli bir yaştan sonra Afacan merağından sormaya başlamış:
- Anne, ben nerden çıktım?

Anne bakmış olacak gibi değil, duvarda ki soba deliğini gösterip, işte ordan demiş. Artık bizim afacan öğrendi ya, eve her gelip gidene, duvardaki soba deliğini gösterip ben ordan çıktım, ben o deliktem çıktım, demeye.

Anne, baba bakmış olacak gibi değil. Şuna bir care bulalım, çok ayıp oluyor elaleme demişler. Baba:
- Merak etme hanım, hafta sonu ben orasını alçı ile bir güzel kapatırım. Böylece oğlanda unutur gider.

Dedikleri gibi bunlar hafta sonu alçıyı hazırlayıp kolları sıvamışlar. Kadın daha iriyarı olduğundan kocasını omuzlarına alıp işe koyulmuşlar. Tam o esnada kapının zili çalmış. Afacan koşup açmış kapıyı ve gelen misafirlere şöyle bir bakmış:

- Oğlum baban ve annen neredeler? diye sormuş misafir.
- Amca, demiş afacan. Babam, annemin üstüne çıkıp şu an benim çıktığım deliği kapatıyor.

:roflol: :roflol:

Karadenizde köyün birinde bir çukur varmış ve pek çok kişi içine düşüp yaralanıyormuş. Köyün ileri gelenlerinden 3 kişi toplanmış ve çözüm aramaya başlamışlar. Birincisi demiş ki:

- "Çukurun yanında bir ambulans beklasin ve düşenleri hemen hastaneye yetiştirsin." ıkincisi:

- "Çukurun yanına hastane kuralım düşenleri yetiştirmesi vakit almaz" demiş. Sıra Temel'e gelmiş.

- "Kafanız hiç çalışmıyor" demiş.

- "Gidelim hastanenin yanında bir çukur açalım

Back
X