• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama... Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin... Penceri aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin... Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin.. Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile.. Bir güzel kahve ısmarla kendine, seni mutlu eden sesi duymak için alo de... Hiç işin olmasa da öğle üzeri dışarı çık... Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa... Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak... Çiçek görürsen kokla, köpek görürsen okşa, çocuk görürsen yanağından makas al... Sonra, şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı, sen çok darda iken kimler seni ferahlattı... Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara... Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor... Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun?... Ama en önce ve illaki sağlık olsun...

haizr gitmisken kulagima ve bogazimada baktirdim bisey yok dedi ama hafif agri acima var bogazimdan kulagima dogru ates yoksa sorun deil dedi pastil bitkisel cay ic dedi

bepanthane pastıller cok ıyı gelıyor halecım bıtkısel caylarını ıc ıhmal etme ballı sütde yumuşatır boğazlarını tatlımopuyorumnanaktan

Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama... Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin... Penceri aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin... Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin.. Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile.. Bir güzel kahve ısmarla kendine, seni mutlu eden sesi duymak için alo de... Hiç işin olmasa da öğle üzeri dışarı çık... Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa... Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak... Çiçek görürsen kokla, köpek görürsen okşa, çocuk görürsen yanağından makas al... Sonra, şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı, sen çok darda iken kimler seni ferahlattı... Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara... Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor... Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun?... Ama en önce ve illaki sağlık olsun...

çok güzel bır yazıymıs halecım ellerıne saglık canım

bepanthane pastıller cok ıyı gelıyor halecım bıtkısel caylarını ıc ıhmal etme ballı sütde yumuşatır boğazlarını tatlımopuyorumnanaktan

canim benim bugun alirim pastil cok kotu kulagimin bitis yeriyle bogazimda agri ama kulaktada yok bisey dedi bundan onceki doktor kulaga gecmis bogaz enfeksiyon dierek iki kutu antibiyotik icirmisti

canim benim bugun alirim pastil cok kotu kulagimin bitis yeriyle bogazimda agri ama kulaktada yok bisey dedi bundan onceki doktor kulaga gecmis bogaz enfeksiyon dierek iki kutu antibiyotik icirmisti

al canım ihml etme ama doğal yollardan gecırmeye calıs cok fazla antıbıyotkte vücuda zarar verıyor tatlım dıkkat et:1hug:

Servis geldi parça getirmeye gitti bekliyorum hala:delphin:

Halecim iyiyim sen nasılsın?

Fındık odasında uyuyo..kaydirigubbakcemile3

ömür bizim misafir yıne burda ayyy çok merak ettım ben bunu yaa kımsın arkadasım bir ses ver barı:sm_cool:

Üye ol da gel konuş dimi..Madem meraklısın bizekaydirigubbakcemile3

al canım ihml etme ama doğal yollardan gecırmeye calıs cok fazla antıbıyotkte vücuda zarar verıyor tatlım dıkkat et:1hug:

canim benimm evet bende istemiom antibiyotik cok almak ateste yok zaten dedi ama kulugin dibine vurur heralde dimi bogaz tahrisi?sigaradanmi acep

Servis geldi parça getirmeye gitti bekliyorum hala:delphin:

Halecim iyiyim sen nasılsın?

Fındık odasında uyuyo..kaydirigubbakcemile3

buzdolabinmi bozuldu canim?insallah olur uygunnn bi fiyata parcalarda atespahasi gulum nerdeyse yeni buzdolabi alcak insan:)

saol gulum bende ilac yazdirdim geldim gitmisken bogazimla kulagimimda hafif agri vardi bi baktirayaim dedi daha on gun once antibiypotik almistim yinelemesin dedim bakti bisey yok dedi pastil bitki cayi falan ic dedi
findigim odasinda demekk uyusunda buyusun yavrumm acaba hangi koltugunda yatio?

canim benimm evet bende istemiom antibiyotik cok almak ateste yok zaten dedi ama kulugin dibine vurur heralde dimi bogaz tahrisi?sigaradanmi acep

sigarada yapıyordur halecım yada ilerletıyordur sigarayı azaltmaya calıssan bu dönemde keşke bırakabılsen çok zararlı:olmaz:

yesilmercimekyemegi.JPG

003.JPG

3515217592_7657b78131.jpg

kizlar mercimek yemegi yaptim sizede koydum bi tabak

Back
X