• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ılkokul çağlarım fakirlik sınırları içinde geçti. Hele öyle bir zaman dilimi oldu ki, üç kardeş bir dilim ekmeği bölüşür duruma gelmiştik. O zamanlarda sınıfımızda Derya isminde bir kız vardı, oldukça zengin bir ailenin tek, şımarık çocuğu idi. Bugün her şeye sahip olan ben, hala Sarelle'yi yerken içim cız eder, o günlerim aklıma gelir. Beslenme saatinde ancak bir dilim ekmeğe margarin sürüp götürebilirken, o dilim dilim ekmeğe Sarelle'yi sürüp gelirdi. Onun yanına oturmamın tek nedeni, yiyemediğim o lezzetin kokusunu yakından burnumda hissetmemdir
alıntı

Annemle babam hararetli bir şekilde kavga ederken laf boşanmaya kadar geliyor ve annem kendini nasıl kaptırdıysa "Tamam boşanalım ama çocuklar bende kalacak!" diyor. Biz kahkahayı basıyoruz ve kavga gülüşmelerle sonlanıyor. Zira annemin üç çocuğunun ikisi evli, biri de üniversite öğrencisi. Artık hangimizi yanına alacaksa
alıntı

kssmeangelinatv9mf2.gif
sizi cokk opuyommm

stadta maç izlemek kadar keyifli bişey var mı ben beşiktaş denizli maçını izledim çok güzeldi soğuktu ama çok güzeldii

ama her hafta memleketin takımının maçına giderdik ders için ödev verirdi izleyin seyircilerin durumunu yazın diye
tabiii biz seyircileri değil maçı izlerdik

Abin götürmez mi gülşah..

Sen onu dişçiye götürdün o da seni maça götürsün:roflol:

Kızlar ben çıkıyorum..Eşim geldi..Yarın görüşürüz..ıyi geceleropuyorumnanaktan

Back
X