• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Gülşaaaaaahhhh ben en komik üzeyeye azelyayı kullandım..Geçen gün çok güldürdü beni haketti..:roflol:

gördüm dünürüm de şimdi bulmaya üşendim geriye dönüp :kedi:

ana sayfadan bulayım dedim buamadım
:kedi:

emelin burnu tıkalı ama kudurukluğuu yerinde maşşallahhh!!!kafamçokkarıştı
yaa çocuk durduk yere çişini altına yapıyooo anlamıyorumm yaa :bbo:valla gidecemm bir pedagoga!!
banyo yaptırdım şimdi oturuyo teryzemle babası oyuncak almış doktor aletleri istiyodu insan vücuduyla onu inceliyooo...
sizler nasılsınızz?

derıncım istedıgın kategorının yanına bir yada en fazla ıkı kısıyı aday gösterıyorsun ve elif ablanın özline msj atıyorsun hepsını cvplamak zorunda degılsın ama canım

emelin burnu tıkalı ama kudurukluğuu yerinde maşşallahhh!!!kafamçokkarıştı
yaa çocuk durduk yere çişini altına yapıyooo anlamıyorumm yaa :bbo:valla gidecemm bir pedagoga!!
banyo yaptırdım şimdi oturuyo teryzemle babası oyuncak almış doktor aletleri istiyodu insan vücuduyla onu inceliyooo...
sizler nasılsınızz?

canım bencede bır pedagoga danış belki ilgi çekmek için falan yapıyordur devamlı onunla ilgilenin falan dıye yada senı kızdırmak hoşuna gıdıyor cadınınkaydirigubbakcemile3

ben ıyıyım canım sagol sen nasılsın?

elifciğim üşütmeden değil öyle olsa gece yatağa da kaçırır bu uykusundan kalkıp çişe gidiyorr her gece!!
ilgi çekmek için büyük ihtimallee ama bana karşı yapıyor sanırımmm!!
bir de adet olamadım günlerdir onun stresi de var üzerimdee emelde böyle yapınca tam oluyooo...

Dünürüm çok uzunda hepsini doldurmak zorunda değilsin..Ben de 3-4 tanesini doldurup gönderdim..

insan çok sinirli oluyor vallahı öyle zamanlarda derin :teselli:
vallaa asabiyimmm gerçektennn :1shok:emele bağırıyorum sonra da üzülüyorum!
bir de iş başvurusu aklıma takılıyoo çokk umudum yokk ama olursa evden ayrılmak da zor geliyooo korkutuyoo açıkçasıı!
olmazsa da sanki biraz üzülecek gibiyimm!!
kendimii anlayamıyorumm bu ara....laelaelaelaelae

Back
X