• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bilmiyorum ki canım..

Gelirler belki..

Sen naptın 2009 un enlerini bitirdin mikaydirigubbakcemile3

evet canım sanırım öyle oluyor en çok adı geçen üyeleri yazıyorlarmış sonra onların arasından birinci olmasını istediğimiz adayı oyluyoruz tekrar çıkan kişi halk oylamasıyla seçilmiş oluyor yanikaydirigubbakcemile3

Bu sene kimler en olacak bakalım geçen sene bende aday olmuştum 2 kategoride bu sene ne olur bilinmez üye çok fazla artık kimse kimseyi pek tanımıyor

Bu sene kimler en olacak bakalım geçen sene bende aday olmuştum 2 kategoride bu sene ne olur bilinmez üye çok fazla artık kimse kimseyi pek tanımıyor

seçilmişmiydin peki ablacım?bu adaylar gönderildikten sonra tekrar bir tane daha oylama yapılcak dimi ablacım

ya şöyle hayalet casper gibi dolanmayın yaaaaa:olmaz:göremiyorum sizi sinir oluyorum senağlama

tamam açarım şimdi

Hoşgeldinopuyorumnanaktan

İmzan çok güzel abla yaopuyorumnanaktan

hoş bulduk canım güzel bir imza vede ço anlamlı istersen kullanabilirsin canım

seçilmişmiydin peki ablacım?bu adaylar gönderildikten sonra tekrar bir tane daha oylama yapılcak dimi ablacım

yok anam nerde iyi oy aldım aslında ama o zamanlar daha sitede yeni tanınmaya başlamıştım zamanla oluyor tanınma
biz listeyi yazıp yollamıştık o zaman daha sonra sayfayada yazılmıştı bu sene nasıl olur pek bilmiyorum

ben geldiiiim gittiniz mi?

film izliyodum

tavsiye ederim : beyond a reasonable doubt

beyond_a_reasonable_doubt_ver2_xlg.jpg

hoş gördük bitanem bitti ev temizliği vardı birde alışveriş olunca yorgunluk oluyor eee artık bide yaşlandık artık mafoldumben sen izmirde neredesin bizde 5 sene kalmıştık görev nedeniyle

kendini fazla yorma ablacım.yok canım sen gençlere taş çıkartırsın maşallah Şeniz biz izmir bornovadaydık ablacım ama şimdi taşındık şu an düzcede oturuyoruz.siz nerde kalmıştınız?izmir gerçekten çok güzel bir şehir

Back
X