• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bende iyiyim aytülcüm sağol canım..Senin bebişin ne zaman cinsiyeti belli olcak?

img4104.jpg

100_2385.jpg

Resim%2B272.jpg

DSC09946.JPG

latte_giotto.jpg

kizlar nasilsinizzz?size kahve icicekler getirdim

bende ıyıyım canım sagol ayy karnım agrıyor yarın kesın regl olucam yarın buralarda olmazsam anlayınkı ölmekle meşkulümkaydirigubbakcemile3

Ben başında bi kaç sahneye güldüm aytülcüm..Geri kalan pek güldürmedi beniakannehir

Tabi zevkler farklı farklıdır..Belki siz beğenirsiniz gidin..Çok küfür var..

bızım burda dogru düzgün bır sınema yok kücük bır sehır burası.sımdı yenı form acıldı orda büyük bir sınema varmıs ama daha acılmadı sıneması.sabırla beklıyoruz bakalım.

hoşgeldın halecım vallahı tatlı krızım tutmus durumda hale fazla tatlı resımlerı koyma pcye yapısmıyım:roflol::roflol:

Hoşgeldin halecim..Nasılsın? Görüşemiyoruz ne zamandır?

Hale aytül burda yemek resmi koyma canım sakınkaydirigubbakcemile3

bende cem yılmazı sevmıyorum hıc ızlemıycem fılmınıde recep ıvedık 3 gelıyor yakında:roflol::roflol:

he valla koyma gercı canım tatlı cekmıyor emme cekekecegı tutar canım yesıl erık cekıyor.hale sakın erık resmı koyma cok fena oluyorum.

Recep ıvedik 3 şubatta geliyo:lepi:

Bi de şafak sezerin kutsal damacana itmen geliyo..

recep ıvedıgı benım bır yıgenım var ıkı gün bızde kaldı gecen yıl 5 kere ızledı aslında cocuklara cok uygun dııl ama engel olamadık.

Back
X