• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ayyy benim jeton yeni düştü kız :roflol::roflol: yaa oyuna sınır oldum hem onunla uğrasıp hem sıze laf yetıstırıyorum yaa olucak o kadar ne yapıyımkaydirigubbakcemile3 bu mısafırde hep sen gelınce gelıyor kız ömüraklinialirimsmile

kızlar ben biraz dınleneyım çok yordu bu oyun benı yıne mıdem bulanmaya başladı görüşürüz sonraolumunekankayizsmile

ayyy benim jeton yeni düştü kız :roflol::roflol: yaa oyuna sınır oldum hem onunla uğrasıp hem sıze laf yetıstırıyorum yaa olucak o kadar ne yapıyımkaydirigubbakcemile3 bu mısafırde hep sen gelınce gelıyor kız ömüraklinialirimsmile

Beni takip ediyo:1ninca:

O kadarda görünmez yaptım kendimi kar etmedi:1ninca:

hoşgeldin burçakçım

anne oldunuz , özler olduk sizi ya

sabah tuğbikim de geldi ama hemen gitti

iyim ömürcüm elifcim valla bende özledim bizim kız iki gündür durmuyodu sürekli ağlıyodu doktora götürdüm bugün gaz sancılarımız başlamış onla uğraşıyorum ama fırsat buldukça geliyorum siz nasılsınız

Biz iyiyiz burçakcım..Gazmanmı oldu seninki dekaydirigubbakcemile3

heralde ömürcüm 20 günden sonra bütün bebeklerde başlıyomuş bu anam ne zormuş yok gazıymış karnıymış doymuşmuş uzaktan sevmesi çok güzelmiş ya o kıvrandıkça benim ciğerim yanıyo

Ay yazık ya nedir bu bebeklerin gazdan çektiği

ben bu hafta gaz sancısı çektim çok ,ağlıcaktım ağrıdan artık

yazık bebişler kim bilir nasıl canları yanıyodur

Benimde adet dönemlerimde gaz sancım oluyo spazm çözücüyle halletmeye çalışıyorum..Kışın çok oluyo..Anlıyorum hallerinden bi lokma şeyler neler çekiyo kimbilirmafoldumben

Back
X