• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

emel saçın hoş görünüyo.
ben adananın kuaförlerini pek beğenmemiştim senin saçı tuturmuş sanırım ama yapan...

Eşiyle yine kavga ettiğini söyleyen yeni evli genç kadın, telefonda annesinden yardım istedi:

“Anneciğim, bu kez ona iyi bir ders vermek istiyorum”
dedi
”Bir süre eve dönüp senin yanında kalabilir miyim?”

Annesi bir süre duraksadıktan sonra kızına daha etkin bir çözüm yolu önerdi:

“Eşine gerçekten iyi bir ders vermek istiyorsan”dedi”Ben gelip sizde kalayım bir süre”

Eşiyle yine kavga ettiğini söyleyen yeni evli genç kadın, telefonda annesinden yardım istedi:

“Anneciğim, bu kez ona iyi bir ders vermek istiyorum”
dedi
”Bir süre eve dönüp senin yanında kalabilir miyim?”

Annesi bir süre duraksadıktan sonra kızına daha etkin bir çözüm yolu önerdi:

“Eşine gerçekten iyi bir ders vermek istiyorsan”dedi”Ben gelip sizde kalayım bir süre”

:roflol::roflol:

Dünürüm ders vermek istiyomusun eşine:roflol:

aintabarsiv_turk_kahve&

hem de lokumlu

Dört yasindaki kizimla sokakta yürüyordum,kizim yoldan birseyler aldi ve ağzina goturduBen elindekini aldim ve birdaha yapmamasini soyledimKizim "Neden?" diye sordu "çünkü onu yerden aldin nerden geldigini bilmiyorsun,kirli ve muhtemelen mikroplu" diye cevap verdimO anda hayranlikla bana bakti ve "Bütün bunlari nasil biliyorsun? " diye sorduHemen düşündüm "Bütün anneler bunu bilir, bunlar annelik testinde soruluyor eğer bilemezsen anne olmana izin vermiyorlar"
Bir süre sessizce yürüdük bu yeni bilginin kizima agir geldigi belliydi Birden gozleri parlayarak "Anladim!!" dedi "Öyleyse sen o testi gecemeseydin baba olmak zorunda kalacaktin!! "
Kalbimdeki mutluluk ve yuzumdeki gülümsemeyle birlikte "Kesinlikle" dedim

kız emeelll kahvenin yanındaki lokumu görünce canım çektii yaaww..
evde vardı sanırımm bi bakayımm yiyem bari...
hiç de yemem normalde.:1rolleyes:

Dört yasindaki kizimla sokakta yürüyordum,kizim yoldan birseyler aldi ve ağzina goturduBen elindekini aldim ve birdaha yapmamasini soyledimKizim "Neden?" diye sordu "çünkü onu yerden aldin nerden geldigini bilmiyorsun,kirli ve muhtemelen mikroplu" diye cevap verdimO anda hayranlikla bana bakti ve "Bütün bunlari nasil biliyorsun? " diye sorduHemen düşündüm "Bütün anneler bunu bilir, bunlar annelik testinde soruluyor eğer bilemezsen anne olmana izin vermiyorlar"
Bir süre sessizce yürüdük bu yeni bilginin kizima agir geldigi belliydi Birden gozleri parlayarak "Anladim!!" dedi "Öyleyse sen o testi gecemeseydin baba olmak zorunda kalacaktin!! "
valla buŞeniz çocuklar herşeyŞenizi biliyolar....

ne şekerrropuyorumnanaktan

[QUOT=loveli;11477948]pardon ya aferdersin ya düşüncesizlik ettim :kedi:[/QUOTE]
yok canım yaa benim bu çocuk çok obur olacak sanırım...
adanalılara mı çekecek ne?
geçende de tv.de kırmızı üzüm gördüm neyseki carefourrda vardı gittik görünce aldım hemen.
dışardan duman kokusu geliyorduu helva kavuruyolar sandım teyzeme helva yaptırdım..
misafir geldii hadi dedim eşime şöyle bi çiğ köfte yap da ortaya koyayım güzel olur dedim..
anacımm masadan kalakamadımm çatlayana kadar yedim...:roflol:

he valla çok forma sokuyo çocuklar insanı.
elif şişmanlamayayım ya ben ince olmayıı sevimm..
neyse benim kız kudurdu yine ben yatırayım onu hadi öptüm sizi...Şeniz

Back
X