• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

elif eşime söyledim hamile olduğumu uyuyordu aşkım dedim uyandırdım sana hediyem var dedim emziği gösterdim uyku sersemi bir bana bir emziğe baktı hamileyim baba oluyorsun dedim
aslında 14 şubatta diyecektim ama iğne yaaptırmam gerekiyor hastaneye gitmem lazımm onun için söyledim
ama hala şoktaydı ve süper bir sürpriz oldu dedi

canımmmm ben cezayı hakettim ver ver olumunekankayizsmileçünkü sana ve elife ayıp ettim canım dostlarım

Ceza veriyorum kaldır ayağını tek ayak üstünde yarım saat duraklinialirimsmile

elif eşime söyledim hamile olduğumu uyuyordu aşkım dedim uyandırdım sana hediyem var dedim emziği gösterdim uyku sersemi bir bana bir emziğe baktı hamileyim baba oluyorsun dedim
aslında 14 şubatta diyecektim ama iğne yaaptırmam gerekiyor hastaneye gitmem lazımm onun için söyledim

Oyyyy ne güzel içi içine sığmaz onun şimdiboshayallersmile

Sen yat artık emel kaldır onu senin dinlenmen gerekkaydirigubbakcemile3

Lekelenmen geçti mi canım?

ayy ne güzel ,çok sevinmiştir o da

benim öyle sevincek bi kocam yok malesef hamile olsam bile :delphin: :delphin:

Annenin evi uğurlu geldi emelkaydirigubbakcemile3

Kesin bende geliyorum tutmayın beni:roflol:

Back
X