• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ne der acaba:86::86:

naz yap azcık 'sen biliyo musun çay yapmak ne kadar zor iş suyu kaynat ,çayı demle ,bardağı hazırla ,şekeri bul ,iç, bulaşığını makinaya koy :1: hele yemek yapmak hiç sorma dünyanın en ağır işlerinden biri :1: bi de bunların üstüne arkadaşlarımla konuşçak vaktim daralıyo ' dersin :60: :60:

naz yap azcık 'sen biliyo musun çay yapmak ne kadar zor iş suyu kaynat ,çayı demle ,bardağı hazırla ,şekeri bul ,iç, bulaşığını makinaya koy :1: hele yemek yapmak hiç sorma dünyanın en ağır işlerinden biri :1: bi de bunların üstüne arkadaşlarımla konuşçak vaktim daralıyo ' dersin :60: :60:

:60::60::60::60::60:

Dünürüm kaşınmıyım istersen:60::60::60::60:

Sonra ertesi gün gelip burda kocam şöyle yaptı böyle yaptı diye anlatmak zorunda kalmıyım:60::60::60:

Sizede bir öğlen yemeğine gitmeye gelmiyor naaaannn ne çok yazıyorsunuz oku oku şirketteki tüm işlerimi ertesi güne bırakıyorum sonra diğer ertesi güneeee, atılacağım vallahi :63:

Sizede bir öğlen yemeğine gitmeye gelmiyor naaaannn ne çok yazıyorsunuz oku oku şirketteki tüm işlerimi ertesi güne bırakıyorum sonra diğer ertesi güneeee, atılacağım vallahi :63:

Bugün coştuk gözdem kaçırdın sohbeti:1:

işlerimi yaptım şimdi misafiriimi bekliyom
off daha misafirliğe gitcem yemek yapcam offff çok yoğunum çokkkk

Niye kocam yoksa:60::60:

Gel tanışırsınız işte:60:

Tamam tanışalım derdin kadınlar kulübünde arkadaşım:60::60:

sosyete sensin dünürüm senin deyiminle ben maaşlı elemanım :1: :1:

eşine söyle çok yoruluyorum çay yap ,yemek yap uğraşmaktan bana bir hizmetçi tut diye :60: :60:

:60::60:Bir yemek yapıyorsun ondanda şikayet etme der:60::60::60:

Back
X