• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

küçükken benden 6 yaş büyük kuzenim var oje sürerdi bize

tabi oynuyoruz ediyoruz ,ojeler çıkıyo uçlarından

bizde diğer kuzenle 2 yaş küçük benden tırnaklarımız uzuyoda ondan çıkıyo ojeler sanıyoruz

bunu büyük kuzene söylediğimizde verdiği tepki : salaklar tırnaklarınız uçlarından mı uzuyo :60: :60:

çok bilimsel bi açıklamaydı sağolsun bilgilenmiştik :63: :60: :60:

bizde diğer kuzenle 2 yaş küçük benden tırnaklarımız uzuyoda ondan çıkıyo ojeler sanıyoruz

bunu büyük kuzene söylediğimizde verdiği tepki : salaklar tırnaklarınız uçlarından mı uzuyo :60: :60:

:60::60::60::60::60::60::60:

ben karton kutulardan ev yaradım bebeklerime pencereli kapılı falan

gazetelerin bi de oyuncak bebeklerle onların üzerine kıyafetleri vardı ya allah'ım odanın her yeri bebek ve kıyafet dolardı ,kesip kesip o kıyafet bunun bu bunun diye giydirirdik :9:

Koptum ben buna:60::60::60::60:
Sen yaratıcıymışsın:1:

Bir tane daha anlatayım ama dalga geçmeyin:17::17:

Küçükken büyük memişlere özenirdim ben pamuktan memiş yapardım kendime:60::60::60::60:

:60::60::60::60::60:

Çok güldüm kızlar size ya güzel anılarınız varmış:1:

kızlar maşallahh :nazar:oku oku bi hal oldummm:52::52:
bir ara siteden koptumm sizede oldu mu?neyseee fırsat bu fırsat tramisu yaptım:51:

yemek yaparken aşkım bana sarılıyo mutfaktan kovuyorum ben onu aynı anda yapamam hep cilveleşmek hem yemek olmaz yani :37:

Back
X