• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben çıkayım artık iyi geceler size
images

bu gece erkencisinn:70:
iyi geceler tatlı rüyalarr:38:

Gördüm abla eline kolun sağlık:58:

sağol canımm:38:

güzel canım güzel ben önce sadesini içiyordum sonra bergamotlusunu denedim ve bayıldım artık hep onu içiyorum bide yaseminli güzel oluyor dene bi:34:
prensescim çok incesin:29::48:teşekkürler
kardelencim iyi uykular rüyanda beni gör:58::9:

afıyet*seker*olsun-ccanım-aa-evet-yasemınlısıde-cokguzel

güzel canım güzel ben önce sadesini içiyordum sonra bergamotlusunu denedim ve bayıldım artık hep onu içiyorum bide yaseminli güzel oluyor dene bi:34:
prensescim çok incesin:29::48:teşekkürler
kardelencim iyi uykular rüyanda beni gör:58::9:

bergamotlusunu görmedim bende alıp bakayım tadına.
yaseminlisi nanelisini onları sevdim çileklisi hoşuma gitmedi.

afıyet*seker*olsun-ccanım-aa-evet-yasemınlısıde-cokguzel
yaseminli içmiştim ilk sonra sade içtim en sonrada bergamotlu değişiklik olsun dedim arada:68:
bergamotlusunu görmedim bende alıp bakayım tadına.
yaseminlisi nanelisini onları sevdim çileklisi hoşuma gitmedi.

aa var ablacım 2-3 markada bergamotlusu çok güzel dene bence:34:naneli ve çilekli içmedim hiç ama içmem onları güzel bi tat olacağını sanmam ki sende beğenmemişsin zaten yeşil çayın tadını alamazsın zaten öyle

yaseminli içmiştim ilk sonra sade içtim en sonrada bergamotlu değişiklik olsun dedim arada:68:

aa var ablacım 2-3 markada bergamotlusu çok güzel dene bence:34:naneli ve çilekli içmedim hiç ama içmem onları güzel bi tat olacağını sanmam ki sende beğenmemişsin zaten yeşil çayın tadını alamazsın zaten öyle

nanelıde-ıc*ferahlatıo-bende*begenmıstım-ballısı-bıraz-agır*geldı

ballı,tarçınlı,çilekli falan içmeyin zaten o zaman çayın besin değeri ölüyormuş yasemin ve bergamotlu iyi:31:

canlar-bende*musadenızı-ısteyyımm
ıyıgeceler*locam
ıyıgeceler*ablam
bobısımıde*benımıcınop-lutfen
good_night_cat_blue.gif

ojemi sürüyordun ablam :9:ben hepsini bir sürüyorum valla:12:

dün akşam sol tarafa sürdüm tam,eşim geldi yemek falan hazırladım derken üşendim yarın
sürerim dedim,bu günde kk dan çıkmadım anca yemekleri falan hallettimmm veee
şimd yine aklıma geldi oje sürmediğim:60::60::60::60:

Back
X