• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günaydın kızlar dün bir unutkanlık yaptım pc açık bıraktım kkda bi de komşuya çıktım eve bi geldim eşim evde ahanda dedim anasıyla ilgi yazdıklarımı okuduysa yandıkk baktım kkyı kapatmış herhangi bir anormallik yok yemek yapmamıştım yapma kahvaltı edelim dedi etttik şimdi dicek bekliyorum yok demedi tv izlerken kebab gördük canım çekti ay olsada yesek dedim gidip alıyım mı dedi alll dedim öylesiyle bi baktım giyindi gittti getirdi yedik çok şükür okumamış

Aman dikkat valla heleki analarıylailgili bişey yazmamak lazımmm açık bırakma sakın bende hemen geçmişi silip çıkıyorumm

tekrardan günaydın herkeseee
başım çatlıycak ağrıdan:5:
deli edicek bu adam beni. girdik sabah birbirimize :47:

Gnaydın esencim hayırdırrr ne oldu ya sinirden ağrıyordur merak etmeeee

Günaydın ank06 ablam. biz aynı şirkette çalışıyoruz. ben yöneticiyim.. otu çöpü kıskanıyo ya.. sıkıntı geldi üstüme.. aslında başka şeylere kızıyorda benden çıkarıo..:47:

günaydın kızlar dün bir unutkanlık yaptım pc açık bıraktım kkda bi de komşuya çıktım eve bi geldim eşim evde ahanda dedim anasıyla ilgi yazdıklarımı okuduysa yandıkk baktım kkyı kapatmış herhangi bir anormallik yok yemek yapmamıştım yapma kahvaltı edelim dedi etttik şimdi dicek bekliyorum yok demedi tv izlerken kebab gördük canım çekti ay olsada yesek dedim gidip alıyım mı dedi alll dedim öylesiyle bi baktım giyindi gittti getirdi yedik çok şükür okumamış

neyse canım okumamış Allah'tan

hayırdır canım noldu

hep kapatıyordum geçmişi siliyordum dalgınlığıma geldi

Dikkat etmek gerekiyor bazende gözden kaçıyor işte neysekki okumamışş kurtardın desenee

Günaydın ank06 ablam. biz aynı şirkette çalışıyoruz. ben yöneticiyim.. otu çöpü kıskanıyo ya.. sıkıntı geldi üstüme.. aslında başka şeylere kızıyorda benden çıkarıo..:47:

Günaydın hayatımm eyvahhhh kıskançlık varsa kötü iştee kaç yıllık evlisin esencimmm bide aynı iş yerinde karı koca çalışınca sorunlar daha çok olur ama neyse düzelir canım merak etme

neyse canım okumamış Allah'tan

hayırdır canım noldu

Günaydınn elifcimmm geçmiş olsun canım ya geçmedi hala ilaç filan alıyormusun

iyiyim ablacım sen nasılsın?

yine gripten tıkandım nefes alamıyorum ,öksürük de bi yandan başladı

çok severek içmem zaten dediğin gibi bir heves alıyorum sonra ev çeşit çeşit yeşilçay doluyo :9:

geçmiş olsun canımm:71:
normalde nefes darlığı çekiyormusun?
bende öyle her taraf yeşil çay:9:

günaydınnn,neyseki meraklı değilmiş ki okumamış kapamış.

günaydınn,ağrı kesici yok mu yanında?patronla mı kavga ettin?kolay gelsin.:70:

aynı yerde çalışmak zor olurrr şimdi sana daha çokkkk kolaylıklar diliyorummm:70:

handan ablacım nedense hep haftasonunda hasta oluyorum :1: haftaiçi iyiydim bişeyim yoktu

philemon abla geçenlerde doktora gittim burnumda eğrilik varmış ,ağrı ve tıkanıklığa sebep olan oymuş ,ameliyat dedi doktor

ama ben yine ihmalkarlık edip gitmedim tekrar ,özellikle gece uyurken tıkanıyorum çok

Bende hapşurup durdum 4 defa birde kırgınlık halsizlik var sanki üzerimde ya ben haftasonu hasta olmak istemiyorum çok işim var odamı düzenleyeceğim dolabımı ve çanta mont dolabımı değiştireceğim :14: lütfen allahım hasta olmayayım :14:

evli değilim ben nişanlıyım ... gerçekten aynı işyerinde çalışmak çok zor.. güzel yanlarıda varda.. ama zorlukları daha çok...

handan ablacım nedense hep haftasonunda hasta oluyorum :1: haftaiçi iyiydim bişeyim yoktu

philemon abla geçenlerde doktora gittim burnumda eğrilik varmış ,ağrı ve tıkanıklığa sebep olan oymuş ,ameliyat dedi doktor

ama ben yine ihmalkarlık edip gitmedim tekrar ,özellikle gece uyurken tıkanıyorum çok

İşte yorgunluk çıkıyor canım yaa benimde burnumda kıkırdak eğriliği var et var kışın daha çok çıkar bu rahatsızlıklar nefes alamazsın çünkü doktor ameliyat dediyse yaptır o zaman rahat edersin geceleri yatarken yastığını biraz yüksek tutt rahat nefes alman için bende çoğu zaman boğulur gibi olurum

Patronlarımız biliyor.. ikimizde kilit pozisyonda olduğumuz için birşey demiyorlar ama evlenince ne olur bilinmez patron milleti :37:

Günaydıııııııınnnn ben geldiiiiiiiiiiimmmmm:3:

günaydınnnn $kro%20%2841%29.webp

Bende hapşurup durdum 4 defa birde kırgınlık halsizlik var sanki üzerimde ya ben haftasonu hasta olmak istemiyorum çok işim var odamı düzenleyeceğim dolabımı ve çanta mont dolabımı değiştireceğim :14: lütfen allahım hasta olmayayım :14:

benimde çok işim var

bugün gidip salonla mutfağı süpürüp, silcem bir de banyoyu yıkıcam

yarında alışveriş ,börek ve yemekler :30:

tünaydın dünürüm :1:

hacı :60::60:

Back
X