• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ahanda ablamın ikizi
o da bana derdi camide bulduk seni diye ağlardım
:1::1:bi de ben evcilik oynamayı severdim o sevmezdi yalvarırdım kabul ederdi şartlarla tüm oyuncakları ben bahçeye getiricem o istediğini alacaktı ben de kabul ederdim sonra en fazla 15dk oynardı sıkıldım derdi haydiiii tüm eşyalar içerii
hep kandırırdı yaaaa bi de yeni bişey alnırsa ilk o kullanacak bana alınmış bile olsa ,o asla kulandırmazdı bi de:1::1::1:

yoksa yoksa yoksa sen benim kızkardeşim misin?:53::9:

ahanda ablamın ikizi
o da bana derdi camide bulduk seni diye ağlardım
:1::1:bi de ben evcilik oynamayı severdim o sevmezdi yalvarırdım kabul ederdi şartlarla tüm oyuncakları ben bahçeye getiricem o istediğini alacaktı ben de kabul ederdim sonra en fazla 15dk oynardı sıkıldım derdi haydiiii tüm eşyalar içerii
hep kandırırdı yaaaa bi de yeni bişey alnırsa ilk o kullanacak bana alınmış bile olsa ,o asla kulandırmazdı bi de:1::1::1:

Ah bu ablalar:1::1:

emzik verdin mi emel? onunla oyalanmaz mı ki?

pekmezliyse alır değilse atıyor ağzından velet :27::27::27::27:
ço vermek istemiyorum verirken bile toplu iğne başındn az büyük veriyorum o kadar o zaman sinirleniyor nasıl kızgın bağırıyor görsen

Çok hastayım:2::2::5::5:

geçmiş olsun:71:doktora gidecektin gittin mi canım?

pekmezliyse alır değilse atıyor ağzından velet :27::27::27::27:
ço vermek istemiyorum verirken bile toplu iğne başındn az büyük veriyorum o kadar o zaman sinirleniyor nasıl kızgın bağırıyor görsen

yerim ben onuu:nazar:nasılda biliyorlat ağızlarının tadını:9:

slm lar :3::3::3:

ah şu ablalar derken:26::26::26: bende bir ablayım kızkardeşlerime hep gözkulak olurdum...hatta bir apart. dairesinin en üst katında otururmuşuz annem oyun için aşağı inerken hep bana tembihlermiş sakın kardeşine gözkulak ol dikkat et bende o kadar gözkulak olurmuşum ki merdivenelrden sırtımda indirirmişim:27::27:

Gidicem evet :5::5:

Annem gelecekmiş hafta içi eşim inşallah ters davranmaz:18::18::18::5::14:
Yapmaz senin eşin bence

ah şu ablalar derken:26::26::26: bende bir ablayım kızkardeşlerime hep gözkulak olurdum...hatta bir apart. dairesinin en üst katında otururmuşuz annem oyun için aşağı inerken hep bana tembihlermiş sakın kardeşine gözkulak ol dikkat et bende o kadar gözkulak olurmuşum ki merdivenelrden sırtımda indirirmişim:27::27:

:60::60::60::60::60:

Gidicem evet :5::5:

Annem gelecekmiş hafta içi eşim inşallah ters davranmaz:18::18::18::5::14:

niye kötü davransın ki?

:60::60::60::60::60::60:
örnek abla:46::46:

Hani bahsetmiştim ya size birinden arkadaşımın eşinin arkadaşı ilk onlarda gördüm diye, birkaç kez de yanlız buluştuk ama öyle sevgi aşk yok gibiydi sanki, ankrada ya o, azönce kargo geldi bana... Onun adını görünce kalakaldım öylece, kutunun içinde bir tane yuvarlak gümüş ayna, ve lösevi bilirsiniz onun ıspanak diye bir sitesi var aynı zamanda ankarada da standları-lösemili çocukların annelerinin el emekleri satılıyor çocukların tedavilerinde kullanılıyor, işte o lösevden iki tane taraftar bez bebek almış ben galatasaraylıyım ya (biraz fazla)... Ve bir tanede lösevin kartı,önce aynanın neden olduğunu anlayamadım... Kartın içini açtımki; içinde olanları aynen aktarıyorum...
''Bilemezsin sana verecek bir armağanı ne çok aradım. Hiçbirşey sinmedi içime. Altın madenine altın sunmanın ne anlamı var. Ya da okyanusa su... Düşündüğüm doğuya baharat götürmek gibiydi. Kalbimi ve ruhumu vermenin bir yararı yok çünkü sen zaten bunlara sahipsin. O yüzden sana bir ayna gönderdim. Kendine bak ve beni hatırla...''

Şimdi öleceğim mutluluktan :69:

Back
X