• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hani bahsetmiştim ya size birinden arkadaşımın eşinin arkadaşı ilk onlarda gördüm diye, birkaç kez de yanlız buluştuk ama öyle sevgi aşk yok gibiydi sanki, ankrada ya o, azönce kargo geldi bana... Onun adını görünce kalakaldım öylece, kutunun içinde bir tane yuvarlak gümüş ayna, ve lösevi bilirsiniz onun ıspanak diye bir sitesi var aynı zamanda ankarada da standları-lösemili çocukların annelerinin el emekleri satılıyor çocukların tedavilerinde kullanılıyor, işte o lösevden iki tane taraftar bez bebek almış ben galatasaraylıyım ya (biraz fazla)... Ve bir tanede lösevin kartı,önce aynanın neden olduğunu anlayamadım... Kartın içini açtımki; içinde olanları aynen aktarıyorum...
''Bilemezsin sana verecek bir armağanı ne çok aradım. Hiçbirşey sinmedi içime. Altın madenine altın sunmanın ne anlamı var. Ya da okyanusa su... Düşündüğüm doğuya baharat götürmek gibiydi. Kalbimi ve ruhumu vermenin bir yararı yok çünkü sen zaten bunlara sahipsin. O yüzden sana bir ayna gönderdim. Kendine bak ve beni hatırla...''

Şimdi öleceğim mutluluktan :69:

Aşk başlamış yani:81::81: Ne güzel sözler bunlar:69:

Çok hoşuma gittti yaaa ,ki ben öyle sözlere kolay kolay papuç bırakmam :32:

Hani bahsetmiştim ya size birinden arkadaşımın eşinin arkadaşı ilk onlarda gördüm diye, birkaç kez de yanlız buluştuk ama öyle sevgi aşk yok gibiydi sanki, ankrada ya o, azönce kargo geldi bana... Onun adını görünce kalakaldım öylece, kutunun içinde bir tane yuvarlak gümüş ayna, ve lösevi bilirsiniz onun ıspanak diye bir sitesi var aynı zamanda ankarada da standları-lösemili çocukların annelerinin el emekleri satılıyor çocukların tedavilerinde kullanılıyor, işte o lösevden iki tane taraftar bez bebek almış ben galatasaraylıyım ya (biraz fazla)... Ve bir tanede lösevin kartı,önce aynanın neden olduğunu anlayamadım... Kartın içini açtımki; içinde olanları aynen aktarıyorum...
''Bilemezsin sana verecek bir armağanı ne çok aradım. Hiçbirşey sinmedi içime. Altın madenine altın sunmanın ne anlamı var. Ya da okyanusa su... Düşündüğüm doğuya baharat götürmek gibiydi. Kalbimi ve ruhumu vermenin bir yararı yok çünkü sen zaten bunlara sahipsin. O yüzden sana bir ayna gönderdim. Kendine bak ve beni hatırla...''

ne kadar romantikkkk:nazar::nazar:

simoşum vay vay vay ne romatikmiş enişte bey ,ne güzel şeyler yazmış

ince düşünceli biri belli :16:

yaprak alemsin ya çok güldüm :60: :60: kardeşimi 5 kat sırtımda indirip çıkardığımı düşündüm biran :53: :60:

semacım gitmedin mi doktora :48:

İnşallah sonu güzel olur kızlar ya dua edin bana :81::69: nan aşk böcüğü oldum iki dakikada :78::77::57:

simoşum vay vay vay ne romatikmiş enişte bey ,ne güzel şeyler yazmış

ince düşünceli biri belli :16:

yaprak alemsin ya çok güldüm :60: :60: kardeşimi 5 kat sırtımda indirip çıkardığımı düşündüm biran :53: :60:

semacım gitmedin mi doktora :48:

öyleydim halada kardeşlerime karşı iyiyimdir bir yeni kıyafet bişey alırdım önce onlar kullanırdı sonra ben ama hepte öyle denk gelirdi:37:

iki kız kardeş kavgası her evde var galiba, bizde küçükken yerdik birbirimizi, gerçi hala yiyiyoruz ama hiç kimse birbirimizden başka laf söyleyemez bize öylede korkunç severiz :69:
Ben çok uğraşırım ablamla , onun arkadaşlarıyla hala bile :69:
Mesela geçen akşam 4 tane ablalar geldi ablamın arkadaşları gelirken de hediye şirince şarabı getirmişler, bir doladım dilime... Başladım ''beni bu dünyada iyice sevin ahirette görüşemeyeceğiz'' diye. Gül gül öldüm, ateşşşşşşşş siiiiiziiiiiii çağırıyooooor diye bir saldırıyorumki kızlara :52:

:69::69::69::69::69::69::69::69: süperr :nazar:

iki kız kardeş kavgası her evde var galiba, bizde küçükken yerdik birbirimizi, gerçi hala yiyiyoruz ama hiç kimse birbirimizden başka laf söyleyemez bize öylede korkunç severiz :69:
Ben çok uğraşırım ablamla , onun arkadaşlarıyla hala bile :69:
Mesela geçen akşam 4 tane ablalar geldi ablamın arkadaşları gelirken de hediye şirince şarabı getirmişler, bir doladım dilime... Başladım ''beni bu dünyada iyice sevin ahirette görüşemeyeceğiz'' diye. Gül gül öldüm, ateşşşşşşşş siiiiiziiiiiii çağırıyooooor diye bir saldırıyorumki kızlara :52:

Şarap mı içtiler kız kıza:52:

Ablan bekar mı gözdem

:27: Selamın helllo kızlarrrrrrrrrr evi süpürdüm toz aldım geldimmmm yoruldummmm ama yemekkk yokkkk daha gerçi adı bellioda kolay zaten pratiğe kaçacam bugünnnn :27: :24:

:27: Selamın helllo kızlarrrrrrrrrr evi süpürdüm toz aldım geldimmmm yoruldummmm ama yemekkk yokkkk daha gerçi adı bellioda kolay zaten pratiğe kaçacam bugünnnn :27: :24:

selam ablacım uzat bacaklarını dinlen:38:

hamarat komşumm:70:bende daha yemeğe girişmedim adaı var kendi yok:9:
pazara gideceğim ama üşeniyorum herhalde gidemeyeceğim:51::51:

çok aşırı soğudu hava ya kar var mı oralarda ? burası yağmurlu sabahtan beri

ablacım ellerine sağlık valla bende şu temizlik işini bitrsem rahatlıcam :1:

şu adı var kendi yok yemeklerinizin adlarını da yazsanıza fikir alalım :9:

Kar yok ama aşırı soğuk burda da var..

Ben diycektim şimdi neymiş o yemekler diye:9:

yazayım canımm:9:evde sotelik et var,önce etleri düdüklüde salçalı pişiriyorum,sonra
içine konserve bezelye.patatesleri minicik minicik,havuçlarıda doğruyorum bi taşım pişiriyorum
bu yemek kolay oluyor soğan doğrama falan olmadığı için:34:

Back
X