• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Pc de bi kaç resim var ama yanımda eşim var koyamıyorum bi gün çalarım yine hard diskten:61:

Ya ne arada kavga ettin gözdem biraz sakin canım ya:60::60:

bugün öglen 4 ten beri, çalıştım bugün ben iş çıkışı caddeye gittim bir arkadaşımda kitabım vardı o ara bu da aradı vay efendim neden kargolamazmış arkadaşımda gider alırmışım, zaten hiç sevmemişmiş o arkadaşımı, kitapçıdan alsınmış, bende ''biraz yavaş, o benim 9 yıldır kardeşim gibidir, senden önce vardı... vs'' leri saydım, üstüne bir ton daha bağırış şuan konuşmuyoruz :27:

bugün öglen 4 ten beri, çalıştım bugün ben iş çıkışı caddeye gittim bir arkadaşımda kitabım vardı o ara bu da aradı vay efendim neden kargolamazmış arkadaşımda gider alırmışım, zaten hiç sevmemişmiş o arkadaşımı, kitapçıdan alsınmış, bende ''biraz yavaş, o benim 9 yıldır kardeşim gibidir, senden önce vardı... vs'' leri saydım, üstüne bir ton daha bağırış şuan konuşmuyoruz :27:

Çok çabuk karışmaya başlamış:96:

Kendini birşey zannediyor işte, karşısında sanki sus pus var , oh çemkirdim rahatladım :35::33::52:

twitterdan kendi adımla olmayan bir üyelik açtım , ersine yazdım oradan :52:
Böylede efendi görünüm, böyle de naiflik yakışıklılık olmazki ama yaaaa yazdım ahaha :52:

Anaaaa bak neler yapmış yahuuu :1:

Muccccx ablacığııımmm, evde kalacağım ömürün yüzünden :27:

Sen ömürü beklersen yandın anacımmmm :27:

Abla sen beni hiç görmedin mi:44:

Görmedim ya elifi görmiştüm de sana kısmet olmadı :61:

şimdiden başladı haaaa :57:

Daha yeni tanıştınız hangi ara kavgaya tutuştunuzzz :44:

Napıyorsunuz kızlar:92:

Ahanda sütyenleriyle geldiiiiiii :92: :74:

Back
X