• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben bi kere düdüklüye patates koymuştum haşlamak için ama su koymayı unutmuşum:27: Baktım bi koku geliyo..Bi açtım su yok:53::27: Sonra cifledim düdüklü düzeldi:86:

:) benım eşim maca gıttı delı bu havada ınsallah fener alır macıda rahat gelır eve

inşallah :1:

Ben bi kere düdüklüye patates koymuştum haşlamak için ama su koymayı unutmuşum:27: Baktım bi koku geliyo..Bi açtım su yok:53::27: Sonra cifledim düdüklü düzeldi:86:

:60::60::60:Seninki daha kötüymüş ben çok korkuyorum patlıcak diye düdüklü:1:

Kaynana geldi yine:95::95:

Dedikoduya mı gelmiş he he de geç boşver:1:

Sen de çok sinirlisin be canım:70:

Abla nasıl sinir olmayayım her gün çıkıyor günde 2 3 kere sence normal mi

Yok birde dedikodu yapar düzgün muhabbeti yok sıkılıyorum hiç anlayışlı değil mahsus yaptığını düşünüyorum ben :19:

Selam şekerlerrrr iyi pazarlarrrrr havada buz gibi bugün yaaa eşimde maça gitti arkadaşıyla trabzon bir yenesrsen feneri varyaaaa ohhhhhh çok keyif alacammmm :27: :27:

Abla nasıl sinir olmayayım her gün çıkıyor günde 2 3 kere sence normal mi

Yok birde dedikodu yapar düzgün muhabbeti yok sıkılıyorum hiç anlayışlı değil mahsus yaptığını düşünüyorum ben :19:

Haklısında canım bence normal değil tabi ki ama yapabilecek bi şey var mı yok eşinin annesi sonuçta..

Selam şekerlerrrr iyi pazarlarrrrr havada buz gibi bugün yaaa eşimde maça gitti arkadaşıyla trabzon bir yenesrsen feneri varyaaaa ohhhhhh çok keyif alacammmm :27: :27:

selam ablacım:38:

Aşkolsuuunnnnn ben yensin diye bekliyorum:59: Keyiflenme ya seyretcen mi maçı:27: Eşin fb limi abla?

Benimki de orda erkeklerin hepsi orda toplanmış bu akşam

Son düzenleme:

Hoşgeldin ablacım evet çok soğuk ya fener yensin fener:27:

Haklısında canım bence normal değil tabi ki ama yapabilecek bi şey var mı yok eşinin annesi sonuçta..

Yapılacak şey var abla yapılması gerekende yapılıyor zaten konuştular bunla hemde kaç kere ama laf anlamıyorsa artık iyi niyet göremem ben bir insanın laftan anlamaması için aklı yerinde olmaması lazım üstelik başkalarını eleştirir akşam görümcesinin kızı geldi buda altlı üstlü otoruyor diyor ki onlar alışmış hep çıkmaya:53:

Back
X