• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Napayım iş güç evde:95:

Hiç iş bitmiyor ya :95:

Şimdi oturdum sen napıyorsun

sabahtan beri mutfaktaydım hazır yufkam vardı sigara böreği hazırladım dondurucuya attım tabi eşim kızarttı yedi bi kaçını:37: hala gribim devam edio burnum felan tıkalı..bende yeni geldim pc başına:37:
Ben de geldiiiiiimmmmm

hoşgeldinnnn:16: net bozuk bugun ikide bir takılıyor:37:

sabahtan beri mutfaktaydım hazır yufkam vardı sigara böreği hazırladım dondurucuya attım tabi eşim kızarttı yedi bi kaçını:37: hala gribim devam edio burnum felan tıkalı..bende yeni geldim pc başına:37:

Bende tam düzeliyorum diyorum yine başlıyor hastalık ugünde midem çok bulanıyor tansiyonum düştü sanırım elim ayağım uyuşuyor

Bugün hava güneşli düne göre daha iyi sanırım:97:
Hava buz gibi üşüdüm

Hoşbulduk:38:

Kara biberim vur kadehlere ...

Hadi içelim içelim her gece..

Zevki sefa doldu gönlüme:60::60::60::60:

Serdarın tipe bak öldüm:60::60::60:

Bende tam düzeliyorum diyorum yine başlıyor hastalık ugünde midem çok bulanıyor tansiyonum düştü sanırım elim ayağım uyuşuyor

Tansiyonun düştüyse kaldır ayaklarını yukarı tecrübeliyim bu konuda hemen yerine geliveriyo:60:

Denerim iznike gidicektim gidemedim ya yarına kaldı:31:

Evet bende dikkat ediyorum ama banyoda üşüyorum herhalde:31:

Niye gidemedin?

Sizin neysede benim üşütmem tuhaf oluyo:37: Boğazım hala yanıyo..Dün akşam salep içtim eeee diyorum eşime geçmedi:86:

Back
X