• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

15 sene sonra ben bayrakları açınca eşim indirmek zorunda kaldı:9:meğerse kim kimi
bastırırsaymışşşş.gerçi hakkını yemiyim benim ne kıyafetime nede gezmeme asla karışmadı.

benim çocukluğum zamanında hava temiz gıda temizz ama aynı ben 25 ten sonra yazın bile soğuk
su içemiyorum bademciklerim şişiyor.
bende bir gün kızımın doktoruna söylemiştimm:9:nerden biliyorsun ki hasta olmadıklarını dediydi:8:
hasta olan çokk demişti bana.

Ben açamadım o bayrakları bi türlü:18: Kıyafetime değilde gezmeme karışıyo yani izin vermiyo:19:

Oluyolardır tabi hasta ama öyle atlatıyolar heralde biz olsak zatürree oluruz:1:

Bana kapanma tamam dese ve bi daha bu konuyu açmayacağına söz verse belki olabilir çünkü onu unutamıyorum ama onun böyle bir şey diyeceğinide sanmıyorum malesef :59:

Sen de zorla kapanamayacağına göre unutsan iyi olacak:5:

Ben böyle erkekleri de anlayamıyorum yanlış anlama canım ama madem öyle neden kapalı bi kızla beraber olmamış:50:Baştan başlamasaydı bu ilişki sana da yazık değilmi ama:59:

Sen de zorla kapanamayacağına göre unutsan iyi olacak:5:

Ben böyle erkekleri de anlayamıyorum yanlış anlama canım ama madem öyle neden kapalı bi kızla beraber olmamış:50:Baştan başlamasaydı bu ilişki sana da yazık değilmi ama:59:

zaman her şeyi ilacıdır,zamanla hafifler ilerki yıllarda da dersinki ''ben bu adamımı sevmişim''

Evet kızlar kapanmayacagıma göre unutmak zorundayım malesef ama unutmak zormuş :50:

Evet kızlar kapanmayacagıma göre unutmak zorundayım malesef ama unutmak zormuş :50:

canımmmmm:70:biz bayanlar çokkkkk duygusalızzz ön planda duygularımız geliyor.
ama erkeklerrrr:27:öyle değil kabul ediyorsan ettt etmiyorsan anca gidersin diyorlar:27:
ömürün dediği gibi madem öyle kendine göre bir kızla beraber olsaymışşş yazık değilmi sana:70:

kızlar bende çıkayımm evde 3 tane erkek varr:9:kahvaltıyı hazırlayıp uyandırayım irkekleri:9:
gelebilirsem görüşürüzzzz:5::5::16:

Kaç yaşındasın çalışıyomusun? Erkek arkadaşın ne iş yapıyodu?

Canım ben 22 yaşındayım Reklam şirketinde Müşteri temsilciliği yapıyorum

o Üniv okuyor 2.sınıf öğrencisi idi rahmetli :)

canımmmmm:70:biz bayanlar çokkkkk duygusalızzz ön planda duygularımız geliyor.
ama erkeklerrrr:27:öyle değil kabul ediyorsan ettt etmiyorsan anca gidersin diyorlar:27:
ömürün dediği gibi madem öyle kendine göre bir kızla beraber olsaymışşş yazık değilmi sana:70:

Aynen öyle cnm ya 3.5 yıl geçti ayrıldıgımız sebep çok komik yani

Canım ben 22 yaşındayım Reklam şirketinde Müşteri temsilciliği yapıyorum

o Üniv okuyor 2.sınıf öğrencisi idi rahmetli :)

Aynen öyle cnm ya 3.5 yıl geçti ayrıldıgımız sebep çok komik yani

Rahmetli:1:

Daha küçükmüşsün önünde uzun yıllar var:)

İnsan hayatta bi kere aşık oluyor bence canlarım ve malesef benimde aşık oldugum kişi o imkansız aşk

Back
X