• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Neresinden ısırıyım sen tecrübelisin abla:27::60::60:

Baktım bile fragmana:1:

Önce kulaktan başlıyacann sonra enseye doğru ilerleeee :27: :27:

hangi topikte:26:

Muhteşem yüzyıl topiğinde canım

iyiyim ablacım saol sen nasılsın :3::3: bu arada mantıya bayılırım of of of :56::56::56:

Saol canım bende iyiyim mantı güzel de keşke kendim açabilsem de yapsam daha önce denedim ama açtımm

oğlum rota virüsü olmuşşşşş

Çok geçmiş olsun canım ya kaybettiği sıvıları bir şekilde alması lazım bol su içir emziriyorsun hala demi devam et emzirmeye kusuyor demii

Önce kulaktan başlıyacann sonra enseye doğru ilerleeee :27: :27:

Muhteşem yüzyıl topiğinde canım

Saol canım bende iyiyim mantı güzel de keşke kendim açabilsem de yapsam daha önce denedim ama açtımm

Çok geçmiş olsun canım ya kaybettiği sıvıları bir şekilde alması lazım bol su içir emziriyorsun hala demi devam et emzirmeye kusuyor demii

Ne güzel tarif etmişsin abla enseye doğru ilerle:23::27::1:

Mantıyı bende seviyorum ama iki kaşıkta doyuyorum niye acaba:26: Teyzem yaptı bana geçen gün fazla yiyemedim o kadar uğraştırdın yediğin şeye bak dedi:26:

sağolun kızlar
yok tedavisi ömür bol sıvı alacak barsak düzenleyici verdi dr sadece:14::14::14:

Bolcana kaynamış su içir emelcim sık sık da emzir ki vücutu susuz kalmasın ay kıyamam canım ya çok küçük daha ama bebeklerde rastlanan bir durum bu atlatır merak etme canım:70:

Ne güzel tarif etmişsin abla enseye doğru ilerle:23::27::1:

Mantıyı bende seviyorum ama iki kaşıkta doyuyorum niye acaba:26: Teyzem yaptı bana geçen gün fazla yiyemedim o kadar uğraştırdın yediğin şeye bak dedi:26:

Enseden öbür kulağa gidecen bu seferrr:27: :60: :60:

Ben çok severim mantıyı koca bir tabak yerim sonrada şişer dururum hamur olduğu için belkide çok yiyemiyor olabilirsin

Enseden öbür kulağa gidecen bu seferrr:27: :60: :60:

Ben çok severim mantıyı koca bir tabak yerim sonrada şişer dururum hamur olduğu için belkide çok yiyemiyor olabilirsin

Abla çok güldürdün beni alttaki komşum duymuştur:27::60::60::60:Enseden öbür kulağa tamamdır mesaj alındı:60::60::60:

Ben zaten iştahsızım bi de hamur olunca tıkanıyorum..Ne vitaminler içtim ne kan iğneleri yedim iştahımı açmadı:27:

Abla çok güldürdün beni alttaki komşum duymuştur:27::60::60::60:Enseden öbür kulağa tamamdır mesaj alındı:60::60::60:

Ben zaten iştahsızım bi de hamur olunca tıkanıyorum..Ne vitaminler içtim ne kan iğneleri yedim iştahımı açmadı:27:

Bak ne güzel güldürdüm seniiiii demiiii :38:
Artık ense sonrası senin hayal gücüne kalırrrrrr :27: :28: :27:

yemek yapcam kızlar görüşürüz ii akşamlar hepinize :79::79::79::79::54:

Görüşürüz ezgicimm iyi akşamlar sanada :58:

Bak ne güzel güldürdüm seniiiii demiiii :38:
Artık ense sonrası senin hayal gücüne kalırrrrrr :27: :28: :27:

Görüşürüz ezgicimm iyi akşamlar sanada :58:

Çok güzel güldürdün:38: O ana kadar onun elleri de armut toplamaz heralde:30::23:

Sor canısı şimdi ben çıkıyom ama sen yaz ben en acilinden cevablarımmm gelnceee kızım çağırıyor şu anda ona bakmam lazım gelşrim ama yine

Tamam abla bende çıkıcam birazdan geliyomuş benimki

Back
X