Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrrr ayağımda eren sallanırken size ayşegülden türkü gözlümü armağan ediyorum
iyi görünürde bişey yok sadece kakası sapsarı günde 3-4 kez yapıyor ve üstübaşı batıyor ve yıkıyorum üşütmesinden korkuyorumonun yerine ben olsaydım keşkeeee
![]()
o iyi olunca iyi oluyorum
bu sabah erken uyandı benimde halsizliğim üzerimdeydi eşim işe gitmek için hazırlanıyordu
ereni emzirdim yatırdım uyumadı salladım olmadı ayağımda salladım olmadı yanıma koydum olmadı ama onu kaldıracak güç yok uyu oğlum dedim ağlıyor sısmuyor eşimgeldi ne oldu dedi uyumuyor dedim uyur az sonra dedim ama ne mümkün
neyin var oğlum uyudauyuyayım diyorum yok sesime eşim geldi ereni aldı hadi uyu sen ben daha burdayım dedi ben başladım ağlama gittim arkalarından eren gülücükler atıyor babayla oynuyor aama ben ağlıyorum eşim ne oldu diyor bilmiyorum dedim oysaki biliyordum içten kızdım erene ve bundan dolyı vicdan azabı duydum sesimi yükselmedim bağırmadım ama içimden kızdım bu bile beni çok kötü etti ömür
öyle aklı erse sorun değil de minik ya anlamıyor
eşim de sağolsun o toparlıyor evi ben annemden geldiğimden beri bi garibim iş yapamıyorm:44:halsizim
yarın giiiiidiyoz kayıınvalideye
bişey olmaz arabayla gitcez eve girceğiz
kardeşi gelmiş o yüzden gitcez :85:
Neye ne zaman sorun çıkaracağı belli olmuyo
Pc de yakaladıBi şey demedi
![]()
abla padişah yanacak da ahmet'in hali daha vahim![]()
![]()
![]()
![]()
Annem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:86:
iyi görünürde bişey yok sadece kakası sapsarı günde 3-4 kez yapıyor ve üstübaşı batıyor ve yıkıyorum üşütmesinden korkuyorumonun yerine ben olsaydım keşkeeee
![]()
bu sabah erken uyandı benimde halsizliğim üzerimdeydi eşim işe gitmek için hazırlanıyordu
ereni emzirdim yatırdım uyumadı salladım olmadı ayağımda salladım olmadı yanıma koydum olmadı ama onu kaldıracak güç yok uyu oğlum dedim ağlıyor sısmuyor eşimgeldi ne oldu dedi uyumuyor dedim uyur az sonra dedim ama ne mümkün
neyin var oğlum uyudauyuyayım diyorum yok sesime eşim geldi ereni aldı hadi uyu sen ben daha burdayım dedi ben başladım ağlama gittim arkalarından eren gülücükler atıyor babayla oynuyor aama ben ağlıyorum eşim ne oldu diyor bilmiyorum dedim oysaki biliyordum içten kızdım erene ve bundan dolyı vicdan azabı duydum sesimi yükselmedim bağırmadım ama içimden kızdım bu bile beni çok kötü etti ömür
Aman burayı görmesinde :26:
Ahmeti söylemedim zatennn ayıp olmasın diyeeee![]()
alt tarafı yanarrrr ahmettt
![]()
Gözün aydınnnn ne mutlu sana sizinkiler yakınında oturuyor
Canım ya iyileşecek merak etme odayı filan sıcak tut bişey olmaz
Emelcim annelik böyle bişey işte ister istemez bağırıyorsun sesini yükseltiyorsun kendini suçlama sakın olurmu bak birz daha büyüsün ne yaramazlıklar yapacak annesiöp benim yerime yerime tatlı oğluşunu
Yok abla dikkat ediyorum göremez burayı:18:
Eveeeettt annemle çok yakın oturuyoruz..Un kurabiyesi yapmış getirdi bana![]()
oyy kuzu o kuzuolcak emelcim sinirlenceksin bağırcaksın zamanı geldiğinde de
yaramazlık yapa yapa büyücek minik kuzu
en sevdiğim kurabiye![]()
Yok abla dikkat ediyorum göremez burayı:18:
Eveeeettt annemle çok yakın oturuyoruz..Un kurabiyesi yapmış getirdi bana![]()
Aman görmesin sakınn :18:
Ne güzel ya şanslısın bu yönden yakınlar hemdee sana bende istiyom un kurabiyesinden![]()