• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Tamam abla bi sürü getirmiş annem gel beraber yiyelim:56:Çay da yaparım ben sana:1:

Yakınlar derken yakın yani annem yalnız yaşıyo:27:

Ablaaaa benim cumartesi arkadaşıma gitmem lazım:18:Nasıl söylesem şimdi:18:

Hemen geliyorum canım :10: hatta geldim bileeee sen çayları doldurrr şekersiz olsun benimki :68:..

Eyvahhh söylediğin zaman izin verecekmi pekiiii :44:arkadaşın eşin evdeyken seni arasa telefondan sende eşine söylesen nasıl olur beni çağırıyor diyee ne der acaba :26:

Hemen geliyorum canım :10: hatta geldim bileeee sen çayları doldurrr şekersiz olsun benimki :68:..

Eyvahhh söylediğin zaman izin verecekmi pekiiii :44:arkadaşın eşin evdeyken seni arasa telefondan sende eşine söylesen nasıl olur beni çağırıyor diyee ne der acaba :26:

Hani gidicektim de annesi hastaneye yattığı için gidememiştim o çağırdı..Yarın haber veririm dedim bu akşam söylemem lazım:18:Bilmiyorum ya izin verecek ya da sinirlenecek :96:Offff yine gerildim:43:

Hani gidicektim de annesi hastaneye yattığı için gidememiştim o çağırdı..Yarın haber veririm dedim bu akşam söylemem lazım:18:Bilmiyorum ya izin verecek ya da sinirlenecek :96:Offff yine gerildim:43:

Arkadaşın eşin evdeyken arasa nasıl olur en azından sen konuşurken duyar ama öyle bir ayarlaki gir tuvalete çaldır arkadaşını beni ara de geç salona filan eşinin yanındayken çalsın telin

Arkadaşın eşin evdeyken arasa nasıl olur en azından sen konuşurken duyar ama öyle bir ayarlaki gir tuvalete çaldır arkadaşını beni ara de geç salona filan eşinin yanındayken çalsın telin

Tamam konuşayım arkadaşımla..Ama göndermeye niyeti olmazsa farketmez..Aslında uzakta oturuyo gidiş değilde dönüş problem olcak benim için:26:

Tamam konuşayım arkadaşımla..Ama göndermeye niyeti olmazsa farketmez..Aslında uzakta oturuyo gidiş değilde dönüş problem olcak benim için:26:

Planlı hareket edin ozaman telefondaki aramalarıda sil bence çakmasın durumu yollar inşallah ya gidersen erken çıkarsın evden vakitlide gelirsin :26:

Planlı hareket edin ozaman telefondaki aramalarıda sil bence çakmasın durumu yollar inşallah ya gidersen erken çıkarsın evden vakitlide gelirsin :26:

Aradım arkadaşımı akşam 8 buçuk gibi arıycak:9:Sildim görüşmeleri..Erken gider erken dönerim de bazen köprüde trafik oluyo..:18:

Evet tam sopalık:84:Ama ben çok gitmek istiyorum ya:14:Büyük bi ihtimalle hayır diyecek:14:

kendini hayıra odaklıyosun farkında mısın sürekli dünürüm

nasıl olsa hayır dicek diyosun ,evet demesi içinde çaba göstermiyosun :96:

gitmek istiyorum de eşine gidebilir miyim deme

çocuğu değilsin ki bu adamın sen koskoca kadınsın valla eşini dövcez haberi olsun söyle :57: :1:

izin vermezsen arkamda kapı gibi kk var de :60: :60:

ay bu adam tam sopalık ya :57: ne kadar küçük bişey için ne kadar strese sokuyor insanı :95: :95:

Haklısın elifcimm sopa az gelir :57: ben diyom işte sıkayım ayağına bir tane kurşun olsun bitsinn :27:

Aradım arkadaşımı akşam 8 buçuk gibi arıycak:9:Sildim görüşmeleri..Erken gider erken dönerim de bazen köprüde trafik oluyo..:18:

Tamam iyi oldu şimdi organize çalışcan bu işlerde :81: :81:

Evet tam sopalık:84:Ama ben çok gitmek istiyorum ya:14:Büyük bi ihtimalle hayır diyecek:14:

Dur hemen karamsarlığa kapılma belkide evet derrrr inşallah :61:

kendini hayıra odaklıyosun farkında mısın sürekli dünürüm

nasıl olsa hayır dicek diyosun ,evet demesi içinde çaba göstermiyosun :96:

gitmek istiyorum de eşine gidebilir miyim deme

çocuğu değilsin ki bu adamın sen koskoca kadınsın valla eşini dövcez haberi olsun söyle :57: :1:

izin vermezsen arkamda kapı gibi kk var de :60: :60:

Evet hayıra odaklanıyorum:25:Nasıl çaba göstereyim ki o hayır dedi mi bitmiştir geri dönüş yok..Dinlemeyip gitmem lazım:96:

Haklısın elifcimm sopa az gelir :57: ben diyom işte sıkayım ayağına bir tane kurşun olsun bitsinn :27:

Tamam iyi oldu şimdi organize çalışcan bu işlerde :81: :81:

Dur hemen karamsarlığa kapılma belkide evet derrrr inşallah :61:

Sıkma abla kim bakcak ona evde sonra:96::60::60:

İnşallah üzmez beni evet der..

Bulacan yaşlı başlı bir tane kadın bakacak işte sende pırr dışarııı inşallah canım ya gidebilirsinn

Aldım bilee bitti hızlı kadınım vesselamm yoruldum ama bugün :84:

ne olduuuuu :26: evemi geldi yoksa

Yaşlı başlı bulcam dimi ne olur ne olmaz bacağım sakat falan dinlemez belki:60::60::60:

Sen uzat bu akşam ayaklarını dinlen abla:9:

Hayır gelmedi abla aradı ne zaman geliyosun dedim bilmiyorum ömür dedi:96: Bi de geç gelirse plan suya düşer:84:

slm kızlar :3::3::3::3: üfff kaç hafta oldu artık dikkat ediyorum gram vermemişim ağlıcam bende iyice ne istediysem yedim :56::56: :46:oh olsun :64::64:

Yaşlı başlı bulcam dimi ne olur ne olmaz bacağım sakat falan dinlemez belki:60::60::60:

Sen uzat bu akşam ayaklarını dinlen abla:9:

Hayır gelmedi abla aradı ne zaman geliyosun dedim bilmiyorum ömür dedi:96: Bi de geç gelirse plan suya düşer:84:

Eyvahhh plan tepmese barii öle olursa artık söylersin sende eşine arkadaşım aradı gidecem diye gidebilirmiyim deme bakalım bu sefer ne edecek :26:

Back
X