• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sanki bu sefer olacak gibime geliyor ömürcüm inşallah olur yaaaa :70:

Güzel haberleri bekliyoruz canımcım :38:

Selam ezgicimm nasılsın :3: :3:

saol ablacım iyiyim sen nasılsın :3:

Abla geliyomuş yolda:18:

Bakalım bende çok merak ediyorum bi sürü güzel şey söylemişti o akşam bana

hadi bakalım hayırlısı oku üfür yüzüne bişey diyemesin :9::9:

Çok yaramaz bu bıdık bi de maç seyrederken hani top ordan oraya gidiyo ya onu yakalamaya çalışıyo ekrana vuruyo:1:

:60:yaramaz bıdıık :9: bizim minnoşta bigün yemekteyizdeki yarışmacı kadın yemek yerken kadının eline vurmaya çalışmıştı acıkmış oğluşum delüü :60::60:

:60:yaramaz bıdıık :9: bizim minnoşta bigün yemekteyizdeki yarışmacı kadın yemek yerken kadının eline vurmaya çalışmıştı acıkmış oğluşum delüü :60::60:

Bana da ver diyodur :60::60::60:

Abla geliyomuş yolda:18:

Bakalım bende çok merak ediyorum bi sürü güzel şey söylemişti o akşam bana

Çok yaramaz bu bıdık bi de maç seyrederken hani top ordan oraya gidiyo ya onu yakalamaya çalışıyo ekrana vuruyo:1:

Hadi bakalımmm güzel haberler bekliyoruz senden :70:..
Canım yaaaa yerim ben onuuu şimdiiiii

evet ordalar sokakta gördüğüm kedileri hep kendi kedilerime benzetiyorum ama bizim çoktu kedimiz ömür 10 yıldır var evimiz bahçeli ilk 2 kedimiz vardı maaşallah iksinden 3 ayda bir torunlarımız olurdu sayısını net hatırlamıyorum ama 30 a yakın vardır kedimiz yarısı zamanla hastalandı öldü bi kısmını sahipledndirdik haliyle komşular istemiyordu maaooov maaoou gece gündüz kalanlarada bakıyo annemler ailemle annem babam hepimiz çok severiz kızkardeşim sokakta kedi bulsa arabaya atıp eve getirirdi karnı doysun hastalanmasın diye :9::9::9:

Öyle büyük br sevap işliyorki annenler tebrik ediyorum onlarııı benim annemde öyle bahçede van kedisi vardı kaçmış ama belli bir gün yavrulamış doğum yaptı minicik yavruları vardı onlarda büyüdü doğum yaptılarmı çoğaldılar bir süre sonra bazılarını abim petshowa götürdü aile yanına vermişler yavruları .
Kış günü çok zor onlar için annem hala ciğer filan alır yedirir kedilere

Öyle büyük br sevap işliyorki annenler tebrik ediyorum onlarııı benim annemde öyle bahçede van kedisi vardı kaçmış ama belli bir gün yavrulamış doğum yaptı minicik yavruları vardı onlarda büyüdü doğum yaptılarmı çoğaldılar bir süre sonra bazılarını abim petshowa götürdü aile yanına vermişler yavruları .

Tamam abla haber veririm :31:

Ne güzel böyle sahiplendirmek sokak hayvanlarını ben de çok dağıttım öyle şimdi bahçemde 2 tane var sokak kedisi eşim kulübe aldı onlara orda yatıp kalkıyolar mama su koyuyoruz onlara:9:

evet ablacım bende kıyamam hiç ama hiç...elimde olsa hepsine yetişsem ama yapabildiğim tek şey arasıra sokaktakileri elimden geldiğince doyurmak keşke herkez birazda olsa düşünse bizler gibi zavallıların bizden istediği tek şey bi lokma yemek bi yudum su hala daha itip kaaknlar varya çok üzülüyorum deli oluyorum :43::43:

İyiyim bende ezgicim saolll koşturup duruyoruz iştee

Tamam abla haber veririm :31:

Ne güzel böyle sahiplendirmek sokak hayvanlarını ben de çok dağıttım öyle şimdi bahçemde 2 tane var sokak kedisi eşim kulübe aldı onlara orda yatıp kalkıyolar mama su koyuyoruz onlara:9:

Binlercesi var sokaklarda keşke herkes bişeyler yapabilse ne güzel olurdu dostlarımız için benimde burada var onlara yemek verirken bile ne kadar huzurlu oluyorum aç kalmıyorlar diyee

evet ablacım bende kıyamam hiç ama hiç...elimde olsa hepsine yetişsem ama yapabildiğim tek şey arasıra sokaktakileri elimden geldiğince doyurmak keşke herkez birazda olsa düşünse bizler gibi zavallıların bizden istediği tek şey bi lokma yemek bi yudum su hala daha itip kaaknlar varya çok üzülüyorum deli oluyorum :43::43:

Hep derim herşey ailede başlar diye bizler hayvanları severek büyüdük onları korumaya çalıştık ama başkaları maalesef çok acımasız olabiliyorlar ...

Sokakta bile eziyet eden çocukları gördümmü yapışıyorum hemen enselerine ne yapıyorsunuz diyeee vercekler elime onları varya yaradana sığınıp evire çevire döverimm

slm kızlar napıyonuz?ben çok üşüyom yaa evde sıcak aslında 26,5 derece ama kat kat giyindim şimdi.bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama canımız bişi yapmak istemedi.akşam yemeğe çıkalım diyoduk dün , bugün evden çıkmayalım çok soğuk dedik.benim canım hiç bişey istemiyoo hastamı olcam ki?

Hep derim herşey ailede başlar diye bizler hayvanları severek büyüdük onları korumaya çalıştık ama başkaları maalesef çok acımasız olabiliyorlar ...

Sokakta bile eziyet eden çocukları gördümmü yapışıyorum hemen enselerine ne yapıyorsunuz diyeee vercekler elime onları varya yaradana sığınıp evire çevire döverimm

çok halısın ablacım :31::31:

Bende kaçıyorum hanımlar mutfkta işim var biraz görüşürüz yine iyi akşamlar hepinizeee :16:

benimde eşimin canı menemen istemiş yapayım baari görüşürz canlarım :79::79::79:

slm kızlar napıyonuz?ben çok üşüyom yaa evde sıcak aslında 26,5 derece ama kat kat giyindim şimdi.bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama canımız bişi yapmak istemedi.akşam yemeğe çıkalım diyoduk dün , bugün evden çıkmayalım çok soğuk dedik.benim canım hiç bişey istemiyoo hastamı olcam ki?
Nice yıllara canım:38::38:
ben iyiyim şükür....eşimle doktora gittik bugun yorgunum biraz:37:

Doktor ne dedi yaprak

Back
X