• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Dünürüm ne yapmamı bekliyo ki acaba ay sinir oldum ya:84:

implant nasıl yapılıyo abla kolay mı

implant çok kolay hiççççç acı veya ağrı olmuyor,önce vidasını takıyor 3 ay sonra dişi vidalıyor.
bide yeni çekilen dişin yerine 1 hafta sonra vidayı takıyor öyle daha kolay oluyor.
benim 1 implant vidası çekilen dişin yerine yapıldı diğeride 10 sene önce çekilen dişe yapıldı
keşke zamanında implant olsaymışşş o zaman her çekilen dişin yerine implant yaptırırdım.

yuhh dünürüm :60: :60: :60:

dişçi :18: :18:

bende korkuyorum ayaklarım bir adım ileri iki adım geri gidiyorrr:52::52:

kızlar ben çıkıyorum pazara gideceğimm hoşçakalınn:5::5::16::16:

boşver salla gitsin takmaya değmez kafana

canı sağolsun kocamın de

izmire diye çıkıp karsa varırsan ne diyim sana :60: :60:

Ben takmam kafama öyle şeyleri kim bela alcak benimkini başına:60::60::60:

Benim sinir olduğum insanların bana bi şeyler ima etmeye çalışması:19:

Ben yaparımda dünürüm kaptırırım kendimi giderim sınıra kadar:27:

Bi kere eşimle bi yere gidiyoduk..Eşime dedim ki şurdan git kestirme:27:Kestirme değilmiş meğerse:86: Eşim diyo ki senin aklına ben neden uydum ki:86:Kestirme anlayışına bak:60::60::60:

Ben takmam kafama öyle şeyleri kim bela alcak benimkini başına:60::60::60:

Benim sinir olduğum insanların bana bi şeyler ima etmeye çalışması:19:

Ben yaparımda dünürüm kaptırırım kendimi giderim sınıra kadar:27:

Bi kere eşimle bi yere gidiyoduk..Eşime dedim ki şurdan git kestirme:27:Kestirme değilmiş meğerse:86: Eşim diyo ki senin aklına ben neden uydum ki:86:Kestirme anlayışına bak:60::60::60:

:60: :60:

bigün babamlarla pikniğe gidicez izmirde,arkadaşların yeni taşındığı evinin ilerisinde

babam dedi ki biliyo musun? bilmem mi dedim her zaman gittiğimiz yer arkadaşların evi :60:

yanlış yerden daldık ,ara ara zor bulduk :60:

babam da dedi klavuzu karga olanın ... :27: :27: :60: :60:

:60: :60:

bigün babamlarla pikniğe gidicez izmirde,arkadaşların yeni taşındığı evinin ilerisinde

babam dedi ki biliyo musun? bilmem mi dedim her zaman gittiğimiz yer arkadaşların evi :60:

yanlış yerden daldık ,ara ara zor bulduk :60:

babam da dedi klavuzu karga olanın ... :27: :27: :60: :60:

:60::60::60:

Ben de çok aklımda tutamıyorum yolları..Çok sık gittiğim bi yer olmalı anca öyle kolay buluyorum..

Back
X