• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sağol ömürcüm çok sıkıntı çekti ameliyattan sonra neyse şimdilik iyi ama oksijen alıyor geceleri

Sağol elifcim mutlaka öyle ama hayat dolu adam ne hale geldi

Tamam senide alıyoz ezgicimm hep beraber gidiyozzz :10:

Sendeki sabır bende olsaydı ne olurdu çok merak ediyorum bir gün patlarr mıçına tekmeyi basardım kesin :57: :57:

Doğru dedin okumakla adam olunmuyor maalesefff

Anlayışlı olamıyo bana karşı..Şimdi böyle ama kısa süreli hastalancam diye korkuyo anlayışlı olmaya çalışıyo..Laflarıda sokup yüz bulmamamı sağlıyo

Börek peynirlimiii :56::56:

Otobüse gerek yokkkk atlayın züpürgeme :10: :10: götürüm ben sizi önce bilet paralarını alayım lütfenn :27: :27: ikramlar firmamızdan :60: :60: yolda çişi kakası filan gelen olursa özgürce bırakabilirlerrrr aşağıyaaa ona göreee :64: :64:
:60::60::60::60::60:
bigün tanışırsak seni otobüse bindiricem :60: :60:

gerçek hayatta insanlar nasıl yolculuk ediyolar ,kalabalıkta üstüste nasıl gidilir gör :60: :60:

Yok gidemem ben üst üste öyle :60::60::60:

bigün tanışırsak seni otobüse bindiricem :60: :60:

gerçek hayatta insanlar nasıl yolculuk ediyolar ,kalabalıkta üstüste nasıl gidilir gör :60: :60:

Ben dolmuşu düşünüyordum :60: :60: :27:

Anlayışlı olamıyo bana karşı..Şimdi böyle ama kısa süreli hastalancam diye korkuyo anlayışlı olmaya çalışıyo..Laflarıda sokup yüz bulmamamı sağlıyo

Anlamıyorum yaa sanki anlaşma yapıyor seninle :57:

:60::60::60::60::60:

Yok gidemem ben üst üste öyle :60::60::60:

Gidersin biz nasıl gidiyozzzz üst üstee :27: :27::60: :60:

abla önce beni eve bıraksana süpürgeyle ordan geçersin arjantine :1:

Bilet paranı öde bırakayım senideeee yok öle bedava uçmak :60: :60: :10:

Napcan abla orda:61:

Wipeout varya ona başvurdummm ciddiyim kızımda başvurdu sıra eşimdeee bakmışsınız maaşle yarışmadayızzz :64: :64: :24:

İwittt evinin camına konduracam elifiii in artık geldik diye :10: :37:

Dünürüm aşkolsun ya:63::63:

Vapura bindim ama sayılmaz mı:86:Feribota bindim:86:

acıların çocuğuyum :60:

kocama isyan etçem akşama bak millette ne kocalar var daha eşleri otobüün ne olduğunu bilmiyo diye :60: :60:

sen beni otobüslerde süründürüyosun gençliğim çürüdü dicem :60: :60:

Gidersin biz nasıl gidiyozzzz üst üstee :27: :27::60: :60:

Bilet paranı öde bırakayım senideeee yok öle bedava uçmak :60: :60: :10:

Wipeout varya ona başvurdummm ciddiyim kızımda başvurdu sıra eşimdeee bakmışsınız maaşle yarışmadayızzz :64: :64: :24:

İwittt evinin camına konduracam elifiii in artık geldik diye :10: :37:

Aaaaa hadi inşallah ablacım biz de seyrederiz sizi:61:Ben de şu yemekteyize katılmayı çok istiyodum ama eşim izin vermedi:86:

acıların çocuğuyum :60:

kocama isyan etçem akşama bak millette ne kocalar var daha eşleri otobüün ne olduğunu bilmiyo diye :60: :60:

sen beni otobüslerde süründürüyosun gençliğim çürüdü dicem :60: :60:

Ciddi misin:27::27:

Back
X