• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Şöle dilimleyimmm göbüşümde yesin demiiii :27: :27:

Canım ananas istedi:56:
Annemle arayı düzelttik abla inşallah bozulmaz yine:61:

Aman iyi sevindim düzelmesine :nazar:

inşallah eşime bir kez daha teşekkür etmeliyim anneme hiç bir şey belli etmeden yine güzel ağırladı ben olsam yapamazdım herhalde:69:

Aferin eşinede başkası olsa farklı davranırdı

Ben çıkıyorum benimki kötü kötü dik dik bakmaya başladı:18:

İyi geceler:16:

Tamam canım iyi gecelerrrrr :58:

Şöle dilimleyimmm göbüşümde yesin demiiii :27: :27:

Aman iyi sevindim düzelmesine :nazar:

Aferin eşinede başkası olsa farklı davranırdı

Tamam canım iyi gecelerrrrr :58:

Abla sen de az değilsin he göbişimde yesin falan sabah sabah kopardın beni:60::60::60::60:

Mevlit Kandili yani Efendimiz(SAV)’in dünyamızı şereflendirdiği gün 14 Şubat 2011 Pazartesi akşamına denk geliyor.:82:

Bu nedenle mekanlar da programlarını değiştirdi ve hazırlıklarını 13 Şubat’a göre yaptı!..:60::60:

Mevlit Kandili yani Efendimiz(SAV)’in dünyamızı şereflendirdiği gün 14 Şubat 2011 Pazartesi akşamına denk geliyor.:82:

Bu nedenle mekanlar da programlarını değiştirdi ve hazırlıklarını 13 Şubat’a göre yaptı!..:60::60:

Kötü denk gelmiş sevgililer için:1:

Kötü denk gelmiş sevgililer için:1:

Ömür ya ne kadar kalbim temiz sana sevgililer gunu için niyetimi sölemiştim hatırlarsan:26:

dun facede gördüm denk geldiğini bu kadar olur ya dedim kendi kendime:87::87:

çok yerinde bir karar verdim ve ömrüm yettiğince uygulayacağım....

bu arada Gunaydın:16::9:

Son düzenleme:
Ömür ya ne kadar kalbim temiz sana sevgililer gunu için niyetimi sölemiştim hatırlarsan:26: dun facede gördüm denk

geldiğini bu kadar olur ya dedim kendi kendime:87::87: çok yerinde bir karar verdim ve ömrüm yettiğince uygulayacağım....

bu arada Gunaydın:16::9:

Neydi o ya:44:Bu aralar yine unutkanım çok:78:

Sana da günaydın naber erkencisin:38:

14 şubatı kutlamayacağıma dair ...

sabah sabah kahvaltı yaptk kayınpeder banyoda fırsattan istifade gireyim dedim:82:

14 şubat neyimize biz evliyiz:1:Adı üstünde sevgililer günü:9:

Bugün evdesiniz dimi gitmiyosunuz

Back
X