• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Selammm şekerlerrrrr ne haber gittik bugün taksime nasıl kalabalık ya bittim resmen :27: yemek yapacam daha bir selam vereeyim dedimmm :42: havada çok güzeldi bugün terkos pasajı var istiklal caddesinde ne ararsan var orjinal markalrı buluyorsun orada kazak aldık bi tane

Selam ablacım:38: Güle güle giy..

Offff kendimi kötü hissediyorum yine

noldu :48:

Selammm şekerlerrrrr ne haber gittik bugün taksime nasıl kalabalık ya bittim resmen :27: yemek yapacam daha bir selam vereeyim dedimmm :42: havada çok güzeldi bugün terkos pasajı var istiklal caddesinde ne ararsan var orjinal markalrı buluyorsun orada kazak aldık bi tane

hg ablacım tam gezme havasıydı ya iyi yapmışsınız

artık işten çıktığımda aydınlık oluyo ne güzel ,sevmiyorum karanlığı

selamlar ben geldim:3: çok yorgunum:37:

ömür çok sevindim testde bişey çıkmadı heeeee:87: dualarımız kabul oldu:87:

selamlar ben geldim:3: çok yorgunum:37:

ömür çok sevindim testde bişey çıkmadı heeeee:87: dualarımız kabul oldu:87:

Hoşgeldin:38:

Çıkmadı yaprak ben de çok sevindim..Çok gerildim gerildim ya böyle rahatlayınca bi tuhaf oluyorum ne garibim ya:37:

Selam ablacım:38: Güle güle giy..

Selam ömürcümmmm kendime almadım kızıma aldık kazağı nasılsa seneye bana kalır kazak :27: alıyor giymiyor anne sen giy diyor :60: :60:

noldu :48:

hg ablacım tam gezme havasıydı ya iyi yapmışsınız

artık işten çıktığımda aydınlık oluyo ne güzel ,sevmiyorum karanlığı

Hoş gördükkk elifcimm çok güzeldi buradada sonradan biraz soğudu ama hava artık günler uzamaya başlıyor tabi..

Kızlar ben kaçıyom mutfak beni beklerrrr görüşürüz yine :58: :58:

Selam ömürcümmmm kendime almadım kızıma aldık kazağı nasılsa seneye bana kalır kazak :27: alıyor giymiyor anne sen giy diyor :60: :60:

Hoş gördükkk elifcimm çok güzeldi buradada sonradan biraz soğudu ama hava artık günler uzamaya başlıyor tabi..

Kızlar ben kaçıyom mutfak beni beklerrrr görüşürüz yine :58: :58:

Ne ilginç bende öyle yapıyorum:60:Annemde zayıf benim kıyafetlerim oluyo genelde ona bi kere giyip veririm bi yerini beğenmeyip:60::60:Hatta eşim diyo ki bi şey alırken sana mı alıyoruz annene mi:60::60:

neden ki :44:

hoşgeldin :3: neden yoruldun

hoşbuldum elifcim:16: eminönüne gittim takı malzemesi almaya:37:kurs 15 tatile girdi girerken hocamız 4 haftalık takı malzemesi istedi onları ayarladım aldım:27: ama bidahaaa eşimle gitmicem burnumdan getirdi:84:hastalıktan yeni kalktı ya nazından durulmuyor:83:

hoşbuldum elifcim:16: eminönüne gittim takı malzemesi almaya:37:kurs 15 tatile girdi girerken hocamız 4 haftalık takı malzemesi istedi onları ayarladım aldım:27: ama bidahaaa eşimle gitmicem burnumdan getirdi:84:hastalıktan yeni kalktı ya nazından durulmuyor:83:

İyi alıştın yalnız gitmeye:60::60::60:

Dünürüm tuğbayla konuştum..Gece gelip geçmişi okuyomuş..Bizim kızda ilerleme var:60::60: Seni sordu..Msn ye uğramıyo dedi..

Eşim nikah törenimize klip yapmış slow motion öyle güzel olmuş ki onu izliyorum şu anda:31::31:

İnsanlar ne kadar gençmiş:53::60::60::60:

Back
X