• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bende düşüyordum:52::52:
Düğün anılarını mı anlatıyorsunuz fıstıklar:61:

düğüne döndük şimdi :1:

gelinlikleyiz ya bide kabarıktı benim ki:37::37::37::37:

elif bu arada takılarımı beğenmişsin teşk.:16: sen hangi modeli beğendin de almadın dicem ama resmi nasıl göstericeksin dermişim:83:

alırsam gösteririm :1:

ama eşim pek alma taraftarı değil :63: gerçi adam da haklı bana şimdiye kadar kaç tane takı aldı hiçbirini kullanmıyorum :78:

gelinlikleyiz ya bide kabarıktı benim ki:37::37::37::37:

elif bu arada takılarımı beğenmişsin teşk.:16: sen hangi modeli beğendin de almadın dicem ama resmi nasıl göstericeksin dermişim:83:

Benimki de kabarıktı..Bi de topuklu ayakkabılar..

Evet:61: Var mı güzel anıların:61:

Bir tane anlatayım :1:
Eşimin pantolonu kısaltlsınlar diye bıraktık aldığımız yere yapmış bunlar aldık pantolonu ama eşim denememiş stüdyodayız resim çekinicez paçalara bir baktım kısacık olmuş:53::60::60::60:
:60:Oturunca çoraplar gözüküyor:60::60:Stresten heyecandan :60:Dikkat etmemişiz hiç düğün videosunu izleyince kopuyorum:60::60:

düğüne döndük şimdi :1:

alırsam gösteririm :1:

ama eşim pek alma taraftarı değil :63: gerçi adam da haklı bana şimdiye kadar kaç tane takı aldı hiçbirini kullanmıyorum :78:
Ben de takmam hiç:61:
Eşimin pantolonu kısaltlsınlar diye bıraktık aldığımız yere yapmış bunlar aldık pantolonu ama eşim denememiş stüdyodayız resim çekinicez paçalara bir baktım kısacık olmuş:53::60::60::60:
:60:Oturunca çoraplar gözüküyor:60::60:Stresten heyecandan :60:Dikkat etmemişiz hiç düğün videosunu izleyince kopuyorum:60::60:

aaaaa yazık:60::60::60::60::60:

:60: :60: :60: :60: :60:

Bizim cumartesi nikah pazar düğün olmuştu..Pazartesi de yola çıkmıştık..Ben anlatamam yorgunluğumu size :1:

benim ayakkabılarım çok topuklu değildi

daha sonra da giyerim demiştim çok beğenerek almıştım ama sadece 1 kere giydim :27:

benim ayakkabılarım çok topuklu değildi

daha sonra da giyerim demiştim çok beğenerek almıştım ama sadece 1 kere giydim :27:

Bende sadece düğünde giydim:27:

Ben bütün gelinlik vs alışverişimi kuzenimle yapmıştım eşimi sokmadım yanıma :96:

Neden ben hepini beraber yaptım kına elbisem açıktı dedim salık yaptırır örter saçlarım dedim kandırdım:27:Kına akşamı bir gördü beni şok olud:60::60:

Bizim cumartesi nikah pazar düğün olmuştu..Pazartesi de yola çıkmıştık..Ben anlatamam yorgunluğumu size :1:

bizim cuma kına ,cts düğün olmuştu ,nikahta düğünde olmuştu

düğünden sonra yola çıktık geldik izmire ,eve girdiğimizde saat sabahın 5iydi :30:

Birde giydiği çorapların rengi de başkaymış sırıtıyordu:60::60:

ay yazık adam hep kötü hatıra olarak hatırlıcak :60: :60:

Bende sadece düğünde giydim:27:

Neden ben hepini beraber yaptım kına elbisem açıktı dedim salık yaptırır örter saçlarım dedim kandırdım:27:Kına akşamı bir gördü beni şok olud:60::60:

Benimki olsa o kına gecesini yaptırmazdı:27::60::60::60:

bizim cuma kına ,cts düğün olmuştu ,nikahta düğünde olmuştu

düğünden sonra yola çıktık geldik izmire ,eve girdiğimizde saat sabahın 5iydi :30:

ay yazık adam hep kötü hatıra olarak hatırlıcak :60: :60:

Hatırlanacak başka kötü hatıralara var:59:
Benimde arka arkaya oldu kına gecesi hiç uyumadım 1 saat sadece düğünümüzde uykusuzdum öldüm:27:Ayaklarıma masaj yaptırdım bir hafta benimkine suda:27::60:

Back
X