• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

imde çarşamba kınaydı cumada dünya evine girdik nikahımız evlendirme dairesinde oldu :37: ertesi gunude balayıııııı:17:

Biz ne kısmetsiz antalyada eşimin bi arkadaşı ve eşiyle karşılaştık onlarda bizim oteldeydi..Ben orda adet olmuştum:37:Denize gitmedim bi gün odada yatıyorum..Eşim o arkadaşıyla denize gitti..Geldiğinde dedi ki alyansımı kaybettim:57:Niye kaybettiyse artık bilemiyorum:20::60::60:

benim elbisemin bir tanesi de baya açıktı neyseki eşim ses çıkarmadı

bizim kınalar bi de yorucu oluyo 4 elbise değiştirmiştim :27:

Biz ne kısmetsiz antalyada eşimin bi arkadaşı ve eşiyle karşılaştık onlarda bizim oteldeydi..Ben orda adet olmuştum:37:Denize gitmedim bi gün odada yatıyorum..Eşim o arkadaşıyla denize gitti..Geldiğinde dedi ki alyansımı kaybettim:57:Niye kaybettiyse artık bilemiyorum:20::60::60:

sen kaybetsen alyansı kıyamet kopardı :30: :30:

insan balayında karısını odada bırakıp gider mi :57: :57:

bizde de erkekler vardı

balayı yapamadık malesef bizde

Olsun başka zaman yaparız bizde:61:

benim elbisemin bir tanesi de baya açıktı neyseki eşim ses çıkarmadı

bizim kınalar bi de yorucu oluyo 4 elbise değiştirmiştim :27:

Ben iki tane giydim bazılarının adetleri öyle oluyor:61:
Arnavutların adetlerini hiç sevmiyorum ne fena:19:

Ben olsam hayatta yollamazdım yada gider güneşlenirdim :1:

Back
X