• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

:60::60:Tembel sipariş edeceğine kalk yap:60::60:

Belli değil kıyma kavurabilirm yada köfte ama ymeğe göre yapmıcam ya tatlı yapasım var hem ama ne yapsam acep ravaklı değil ama

yemek olarak demedim :60: yarına misafir falan mı var neden yarına tatlı yapıyosun demek istedim :60:

:60::60:Tembel sipariş edeceğine kalk yap:60::60:

Belli değil kıyma kavurabilirm yada köfte ama ymeğe göre yapmıcam ya tatlı yapasım var hem ama ne yapsam acep ravaklı değil ama

Hazır getiren var ne yapcam..:63:Hem bi şey olduğunda bana hastasın diyo ya alıversin hasta karısına bi tatlı:63:

Ya bi de varsa:26:Hala gelmediği sürece rahatlamam ben:1:

Rahat ol rahat :34:

yemek olarak demedim :60: yarına misafir falan mı var neden yarına tatlı yapıyosun demek istedim :60:

:60::60::60:Pardon kimse yok kendimize yapayım diyorum :61:
Teyze ne yemek yapacak:60::60:
Hazır getiren var ne yapcam..:63:Hem bi şey olduğunda bana hastasın diyo ya alıversin hasta karısına bi tatlı:63:

Getirsin tabi şaka diyorum benimkine desem yerinde kalkar mı acaba çokta yoruldu:52:

Rahat ol rahat :34:

:60::60::60:Pardon kimse yok kendimize yapayım diyorum :61:
Teyze ne yemek yapacak:60::60:

Getirsin tabi şaka diyorum benimkine desem yerinde kalkar mı acaba çokta yoruldu:52:

Niye yoruldu kız:23::23:

Gecenin 11 inde açık tatlıcı vardır dimi:1:

ayy benimde canım yumurtalı kıyma istediii:37::37::37: bugun saten ekmek arası arnavut ciğeri mideye indirdim:87::87::87:

Niye yoruldu kız:23::23:

Gecenin 11 inde açık tatlıcı vardır dimi:1:

Bugün işi vardı dışarlarda yorulmuş birde topuğuacıyor kaç gündür topuk dikeni olabilir mi:26:

ayy benimde canım yumurtalı kıyma istediii:37::37::37: bugun saten ekmek arası arnavut ciğeri mideye indirdim:87::87::87:

Bende seviyorum yumurtalı ama benimki yemiyor öyle:19:
Afiyet olsun :56:

Ayyyy yaprak neler yiyosun öyle:60: ne kıymalı yumurta ne ciiğer yerim halimdende belli zaten:60::60:

sen yeme saten:53: ciğeri yemek için bu sabahı zor ettim:87::87::87:

Bugün işi vardı dışarlarda yorulmuş birde topuğuacıyor kaç gündür topuk dikeni olabilir mi:26

Bende seviyorum yumurtalı ama benimki yemiyor öyle:19:
Afiyet olsun :56:

teşekkurlerrr

canımmm ay çöreği , haşhaşlı çörek , kısır istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:83::84::86:

Back
X