- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
ben değil bebeğimiz istedi de![]()
![]()
Ya bi de varsa:26:Hala gelmediği sürece rahatlamam ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben değil bebeğimiz istedi de![]()
![]()
Tembel sipariş edeceğine kalk yap
Belli değil kıyma kavurabilirm yada köfte ama ymeğe göre yapmıcam ya tatlı yapasım var hem ama ne yapsam acep ravaklı değil ama
Tembel sipariş edeceğine kalk yap
Belli değil kıyma kavurabilirm yada köfte ama ymeğe göre yapmıcam ya tatlı yapasım var hem ama ne yapsam acep ravaklı değil ama
Ya bi de varsa:26:Hala gelmediği sürece rahatlamam ben![]()
yemek olarak demedimyarına misafir falan mı var neden yarına tatlı yapıyosun demek istedim
![]()
Hazır getiren var ne yapcam..Hem bi şey olduğunda bana hastasın diyo ya alıversin hasta karısına bi tatlı
![]()
Rahat ol rahat
Pardon kimse yok kendimize yapayım diyorum
Teyze ne yemek yapacak
Getirsin tabi şaka diyorum benimkine desem yerinde kalkar mı acaba çokta yoruldu
ayy benimde canım yumurtalı kıyma istediiibugun saten ekmek arası arnavut ciğeri mideye indirdim:87::87::87:
Niye yoruldu kız
Gecenin 11 inde açık tatlıcı vardır dimi![]()
ayy benimde canım yumurtalı kıyma istediiibugun saten ekmek arası arnavut ciğeri mideye indirdim:87::87::87:
Ayyyy yaprak neler yiyosun öylene kıymalı yumurta ne ciiğer yerim halimdende belli zaten
![]()
Bugün işi vardı dışarlarda yorulmuş birde topuğuacıyor kaç gündür topuk dikeni olabilir mi:26
Bende seviyorum yumurtalı ama benimki yemiyor öyle
Afiyet olsun![]()
topuk dikene çok zordur canımya özel ayakkabı giymesi gerek
canımmm ay çöreği , haşhaşlı çörek , kısır istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:83::84::86:
canımmm ay çöreği , haşhaşlı çörek , kısır istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:83::84::86:
Hayırdır yaprak![]()
kısırmı bayılırım şimdi benimde canım istedi oh şöyle nar ekşili olsada yesek